Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

Härryda Energi · Härryda · Ansök senast 10 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Uppdraget
Som Projektledare hos oss kommer du att leda projekt inom drift, underhåll, nyanslutningar, gatubelysning och om- och utbyggnad av elnätet. Projektens storlek varierar både i komplexitet och ekonomisk omfattning och du ansvarar för att projektet levererar rätt resultat, i rätt tid, till rätt kostnad.

Förutom att rollen innebär ett nära samarbete med de andra projektledarna på avdelningen, kommer du också ha en arbetsledande roll i projekten. Stort engagemang och viljan till samarbete tror vi är viktiga förutsättningar för ett lyckat uppdrag.

Vår uppgift är att leverera trygg och säker el till våra kunder, dygnet runt. Du kan därför komma att ingå i beredskapstjänstgöring.

Vi erbjuder ett varierande arbete där du kommer vara del av ett team med stor kompetens och gemenskap.

Din profil
Till den här tjänsten söker vi dig som är driven, strukturerad och som klarar av att hantera flera olika saker samtidigt. Vi tror att du är bra på att samarbeta, men också att du trivs med att jobba självständigt och känner stort ansvar för det du gör.

Du har flera års yrkeserfarenhet som projektledare och har högskoleutbildning inom elkraft, eller motsvarande. Vi tror att du har jobbat inom elnätsbranschen och därmed har en god kunskap och förståelse för vad rollen innebär.

God svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Är du intresserad? Sök snarast då urval kommer att ske löpande.

Tveka inte att ringa och ställa eventuella frågor till Teknikchef Charlotte Simonsson, tel 031-724 62 90 eller facklig företrädare Magnus Johnsson SACO tel 031-724 64 89

Anställningens omfattning:

Anställningsform:Tillsvidareanställning

Omfattning:Heltid

Tillträde:Snarast

Tjänstgöringsort:Mölnlycke

Senast ansökningsdag:10:e januari 2021

Övrigt: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Härryda Energi

Placering

Härryda

Kontaktperson

Charlotte Simonsson

031-724 62 90

Dela jobbannonsen

Anmäl annons