Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

Isaksson Byggbemanning AB · Malmö · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.
Projektledare till Husconcept AB Vill du vara med och påverka? Då finns möjligheterna här! Husconcept AB söker en projektledare till deras team. Här kommer du från start att få möjlighet att ta mycket eget ansvar och utveckla din roll inom ett företag som är i en stor expansiv fas.
Arbetsuppgifter Som projektledare leder och administrerar du tidiga skeden innan och under ett entreprenadprojekt. Projekten varierar i storlek och man håller i ett tiotal projekt samtidigt. Projektledaren ansvarar för ledning och samordning av kalkyl-, planerings-, och projekteringsarbetet i ett projekt. Du ansvarar också för att tilldelade arbetsuppgifter utförs i enlighet med lagar och regelverk och Husconcept gällande verksamhetssystem. Du är ansvarig för dina projekt från start och tar fram projektdirektiv och projektplan. Du är ansvarig för budget, inköp och fakturering under projektets gång. Under tiden som projektet fortlöper styr du arbetet och gruppen. Som projektledare är du också ansvarig för att identifiera risker samt att kvalitetssäkra arbetet.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
  • Du är en erfaren projektledare som är självgående och har lätt för att sätta sig in i nya arbetsuppgifter och gillar att vara spindeln i nätet.
  • Det är av stor vikt att du har byggteknisk kompetens och att du känner dig trygg med entreprenadsjuridiken.  
  • Du bör ha gymnasial utbildning inom bygg- och anläggningsteknik.
  • Vi ser att du har ledarfarenhet samt dokumenterad erfarenhet av ekonomi och budgetprocesser.
  • Som person är du serviceinriktad och drivs av att skapa positiva möten som, med hjälp av ditt bemötande och lösningsorienterande tänk, ger nöjda kunder. Utifrån de varierande arbetsuppgifterna är det viktigt med god planering- och samarbetsförmåga och att du är strukturerad och analytiskt lagd.
  • Svenska i tal och skrift

Om Husconcept AB Husconcept AB grundades 2014 och har sitt kontor på Limhamn. Husconcept AB erbjuder en effektiv byggproduktion av marklägenheter, radhus och mindre flerbostadshus med kontroll från start till mål. Deras mål är att kunna erbjuda kunder ett brett urval av hus med smarta lösningar till rätt pris. Husconcept AB arbetar tillsammans med kompetenta byggare, arkitekter och materialleverantörer för att fortsätta jobba framåt och utveckla idén om kostnadseffektiva byggen och samtidigt kunna ligga i framkant när det gäller utvecklingen på den ständigt föränderliga byggmarknaden.  
Något för dig?   Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isakssons ansvariga rekryterare: Emila Olsson; telefon: 070-935 00 40 eller e-post: emila@isakssonrekrytering.se. Erica Stråhle; telefon 076- 016 95 00 eller e-post: erica@isakssonrekrytering.se
Vi tar endast emot ansökningar via denna annons/vårt rekryteringssystem.
Varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Isaksson Byggbemanning AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Isaksson Byggbemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons