Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

AFRY AB · Helsingborg · Ansök senast 2 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Jobbeskrivning

Vill du bli del av en spännande arbetsplats med möjlighet att påverka framtidens hållbarhet? Vi söker en duktig projektledare som vill vara en del av ett nytt och innovativt projekt där du får möjlighet att arbeta tillsammans med ett gäng kreativa och slipade ingenjörer. Tillsammans kommer ni skapa och ta fram nya hållbarhetsprodukter för hemmamiljön.

Du kommer att bli nyckelpersonen för utveckling av hårdvara och inbyggda mjukvara i våra produkter. Du är ansvarig för att driva projekt och att säkerställa en kvalitativ produktion som möter kapacitetsbehov. Projekten kan vara av olika karaktär såsom produktionstekniska frågor, förbättringsarbete, produktionslayout samt installation och driftsättning av ny utrustning. Som projektledare är du ofta med i tekniska diskussioner och kravställningar, men har den ledande positionen för att driva utveckling av produktionsenheten.

Kravspecifikation

I grunden har du gärna en ingenjörsutbildning eller likvärdig. Vi ser gärna att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industri, gärna inom mjukvara/hårdvara och produktutveckling. Du har tidigare arbetat inom liknande roller och har en vana att driva flera projekt samtidigt. Du har förståelse för vikten av att fokusera på kostnader, intäkter och är van att arbeta med budget samt mot deadline. Du kommer att arbeta nära våra ingenjörs- och designteam för att säkerställa att projekt och produktutvecklingar slutförs i tid och har ett kommunikationssvar för relevanta intressenter.

Du har goda färdigheter i hantering och samordning av information och dokumentation samt ett strukturerat arbetssätt.

Vi ser gärna att du vill utvecklas med oss och ser till att du får rätt kompetensutveckling, både genom varierande uppdrag samt digitala och lärarledda utbildningar. Vi tror på en balans mellan arbete och privatliv och när vi är på jobbet ser vi till att ha kul och gör gärna en variation av sociala aktiviteter. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtalade villkor, bra förmåner. Hos AFRY kan du vara dig själv!

Ytterligare information

Vi står upp för jämställdhet, mångfald och inkludering! På AFRY blir du en del av en mångsidig, inkluderande organisation där våra skillnader är våra styrkor. Vi respekterar varandra och har kul på jobbet. Läs gärna mer om vårt mångfaldsarbete HÄR.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, vi kan däremot inte ta emot ansökningar via mail.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 28 Februari

Erik Stengård

Tf, Sektionschef

erik.stengard@afry.com

Maria Abrahamsson

Rekryteringspartner

maria.x.abrahamsson@afry.com


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons