Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

Bankeryds Plåt och Vent · Jönköping · Ansök senast 28 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bankeryds Plåt & Vent AB startades 1980 och är beläget på Tallvägen 25 i Bankeryd. Företaget drivs i dag av Carl-Magnus Ekström, Calle Johansson och Klas Ahlqvist. För närvarande är 25 personer sysselsatta i verksamheten. Vår huvudsakliga sysselsättning är att konstruera, producera och montera ventilationsanläggningar i alla storlekar

Vi växer och söker ny PROJEKTLEDARE!

En projektledare hos oss är med från start till mål. Du räknar på jobben och sedan har du ett helhetsansvar för att dina projekt startas upp, genomförs, följs upp och avslutas. Du är med andra ord en nyckelperson under hela projektet, du ser därför till att alla inblandade har den information och de rätta förutsättningar som behövs för att projektet ska genomföras så effektivt som möjligt. Tjänsten inkluderar även aktiv kundbearbetning.

VEM ÄR DU? Du har ett tekniskt intresse och är ansvarsfull, pålitlig och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du har antagligen flerårig yrkeserfarenhet från området, eller närliggande områden, och vi tror att du arbetar i en liknande roll idag. Det är meriterande med utbildning eller certifieringar inom ventilation. Du har antagligen erfarenhet av projektekonomi samt av AutoCad. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Hos oss har dagarna ett högt tempo, den ena dagen är inte den andra lik och ibland dyker oväntade arbetsuppgifter upp. Detta tror vi att du gillar!

Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt, vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har ett välrenommerat namn i branschen. Vi har god lönsamhet samt många inarbetade kundrelationer. Hos oss får du stor frihet att lägga upp dina arbetsdagar och vi ger dig stort eget ansvar. Rollen kan växa, åt vilket håll är det du som styr.

I denna rekrytering samarbetar vi med Elin Westerlund - Elweca AB. Skicka din ansökan till elin@elweca.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bankeryds Plåt och Vent

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Proficore AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons