Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare

GÖAF Byggservice AB · Göteborg · Ansök senast 9 okt. (22 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Projektledare bygg med inriktning på projekt hos privatpersoner.


GÖAF Byggservice är ett företag som utför konsumententreprenader, genom till-, om- och nybyggnation med privatpersoner som beställare. Vi hjälper våra kunder att genomföra sina projekt genom i huvudsak totalentreprenad. Det innebär att projekten utförs i två steg, projektering med definition, ritning och kostnadsberäkning av projekt samt därefter i steg två, utförande av projektet. Efter projektet är färdigställt erbjuder vi service och underhålls avtal för genomföra projekt.


Arbetet som projektledare innebär ansvar för att projekten utförs enligt upprättad plan. Den huvudsakliga uppgiften är att tillse att personalen på plats har allt de behöver för att utföra uppdraget. Arbetet innebär planeringen, inköp och bokning av underentreprenörer samt material. Logistikplanering, tidsplanering, kvalitetsarbete genom egenkontroller, arbetsmiljöarbete samt budgetuppföljning. Det ligger även i projektledarens arbete att skapa och bibehålla goda relationer till underentreprenörer samt leverantörer.


Vi ser gärna att du är ödmjuk inför uppgiften, öppen för att lära dig och modig nog att påverka tjänstens utformning och företagets utveckling. Företaget är under uppbyggnad, med många arbetsuppgifter och få människor i organisationen kommer tjänsten att kombineras med andra arbetsuppgifter, så som kundbesök och kalkylering (offertarbete).


Utförd militärtjänst är krav.


För kompletterande information, se vår hemsida, vårt Instagramkonto (@goaf_bygg) eller kontakta oss.

Urval sker löpande. Efter ansökan skickas ett automatiskt svar med en länk till ett formulär, detta skall ni fylla i för att komma vidare i ansökningsprocessen. Efter att ni inkommit med svar kan det dröja innan vi återkopplar till er. Vi går igenom och svarar på alla formulärsvar veckovis.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GÖAF Byggservice AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

GÖAF Byggservice AB

Ansök via mejl