Projektledare

Boost Technical Power · Enköping

·

Ansök senast 21 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi dig; affärsdrivna projektledare inom fiberentreprenad. Vår kund är ett bolag med 45 anställda som nu etablerar sig i Uppsala. Som projektledare ansvarar du både för ekonomisk lönsamhet och kvalitet i arbetet, i alla lägen. Du upprättar och följer projekt-, resurs- och tidplaner.

Som projektledare har du ett helhetsansvar för underentreprenörer och personal som är verksamma i projektet.

Arbetet är heltid/dagtid med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att efter en period som anställd via Boost Technical Power, få erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.

Om dig

Du är en person som man kan lita på, som är öppen och som levererar. Du är vidare en affärsdriven projektledare med några års erfarenhet från en liknande tjänst inom fiberbranschen, med höga krav på kvalitet och lönsamhet.

Vi tror också att du är en kommunikativ, nyfiken och strukturerad person.

Rollen innebär många olika kontaktytor och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer på alla nivåer, både i och utanför företaget.

Att arbeta lösningsorienterat och situationsanpassat är en självklarhet för dig.

B-körkort är et krav för denna tjänst.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.stockholm@btp.se. Vi arbetar löpande med urval så skicka din ansökan så fort som möjligt.

Om oss

Boost Technical Power är specialister på att bemanna och rekrytera till installationsbranschen. Vi arbetare rikstäckande och utgår från Stockholm, Malmö, Göteborg och Norrköping. Vi har kollektivavtal med Elektrikerna (SEF) och med Unionen. Vi är ett bra team, har alltid schyssta anställningsvillkor och jobbar med bra och reko kunder.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se

Kontakt

Janina Stålander, Konsultchef

073-7412000

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Technical Power

Placering

Enköping

Kontaktperson

BTP Sthlm AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektledare i din ansökan