Projektledare

Flamma Systems Sverige AB · Ängelholm

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med i vårt team och arbeta med förnyelsebar energi? Vi behöver dig som är civilingenjör och har erfarenhet inom maskinteknik att ansluta dig till vår verksamhet där du har möjlighet till professionell utveckling i en spännande och expanderande verksamhet.

Varför jobba på Flamma Systems Sverige AB?

Vi på Flamma Systems har ett brinnande intresse för klimatet och specialiserar oss inom maskinteknik och konstruktion. Flamma Systems AB producerar industrianläggningar för biomassa enligt nyckelfärdig princip. Utöver våra standardpannor kan vi även anpassa design och göra en komplett anläggning eller reservdelar för redan befintliga anläggningar, allt i enlighet med kundens krav. Våra anläggningar kännetecknas av kvalitet, hållbarhet, effektivitet och hög användning.

Som ett socialt ansvarsfullt företag ägnar Flamma Systems stor vikt vid miljöskyddsfrågor samt största uppmärksamhet åt investering i mänskliga resurser.


Här kan du läsa mer om oss: www.flammasystems.se


Din framtida roll:

Du kommer att arbeta som projektledare och ansvara över våra olika projekt samt arbeta med diverse arbetsuppgifter inom förnyelsebar energi, biobränslepannor och förbränningsteknik.


Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som gärna är utbildad civilingenjör och har erfarenhet av förbränningsteknik inom energibranschen. Det är meriterande om du också har erfarenhet av att hålla i projekt från början till slut. Eftersom ditt arbete kommer inkludera resor mellan olika arbetsplatser så är det ett krav att du har ett B körkort. Vi ser gärna att du också har goda språkkunskaper både skriftligt och muntligt i svenska, engelska och serbiska för att kunna kommunicera med både våra medarbetare och kunder.


Initiativrik och strukturerad

Kan organisera samt prioritera ditt arbete effektivt

Kommunikativ och bra på att samarbeta

Noggrann och har ett öga för detaljer


Upplever du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka med ditt CV senast den 31 december. Vid frågor vänligen kontakta Boban Nikolic (VD) på boban@flammasystems.se


Vi ser fram emot din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Flamma Systems Sverige AB

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Flamma Systems Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektledare Flamma Systems i din ansökan