Vi söker framtidens Byggprojektledare!

Pnp Stålhallar AB · Skara

·

Ansök senast 22 okt. (2 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektledare i din ansökan

Nu ger vi dig möjlighet att utvecklas som projektledare inom bygg och anläggning i ett expansivt och händelserikt företag i byggbranschen!


Om rollen

Som projektledare hos PNP ansvarar du för kundkontakt, projektplanering, material och entreprenörsbeställningar och har det övergripande ansvaret för såväl genomförande som ekonomi för dina projekt.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Skara och du kommer i huvudsak arbeta med projekt i Sverige tillsammans med våra övriga projektledare. Du jobbar nära våra säljare och följer processen från ax till limpa.

Till din hjälp har du utsedda montageledare som koordinerar det dagliga arbetet på byggplatsen, sörjer för etablering mm. tillsammans med ett team montörer.


Dina arbetsuppgifter

  • Ansvara för genomförandet av projekt från överlämning till slut- och garantibesiktning
  • Följa budget och upprätta tidsplan
  • Upprätta förfrågningsunderlag till entreprenörer och leverantörer
  • Myndighetskontakter
  • Leda eller delta i projekterings-, start- och byggmöten
  • Följa upp/byggleda entreprenader genom montageansvarig samt planering och utförande av besiktningar
  • Ekonomisk uppföljning samt ÄTA-reglering
  • Initiera faktureringsunderlag


Dina kvalifikationer

För att passa i rollen som projektledare hos oss är du utbildad byggnadsingenjör eller har liknande eftergymnasial utbildning inom bygg- och fastighet, alternativt dokumenterad flerårig erfarenhet från liknande arbete inom branschen.

Erfarenhet från projektledning är ett krav, certifikat från kontrollansvarig enligt PBL liksom erfarenhet av kundkontakter och relationsskapande arbete är meriterande.

Andra kunskaper vi värdesätter är kunskap inom entreprenadjuridik, AMA, AB/ABT, BBR, arbetsmiljösamordning samt bygglagstiftningen. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort. Har du även C-körkort är det meriterande.


Om PNP

PNP är ett expansivt företag som erbjuder stålhallar i varierande storlekar till olika behov som t.ex. Padelhallar, Affärshallar, Lager, Industri, Ridhus och Lantbruk. Vi erbjuder smarta och kostnadseffektiva lösningar med korta ledtider och kan erbjuda allt från att resa en hall på färdig platta till totalentreprenader. Sedan juli 2020 ingår vi i Applied Value Group-ägda koncernen Applied Warehouses med ambitionen att bli marknadsledare i Norden inom vår bransch.


Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta VD Peter Johansson, 070-9444654 eller projektchef Anders Johansson, 070-9444728.


Vår ambition är att besvara samtliga ansökningar men ber om överseende givet stort intresse för våra många lediga tjänster #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pnp Stålhallar AB

Placering

Skara

Kontaktperson

PNP Stålhallar AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektledare i din ansökan