Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare workday

JobBusters · Stockholm · Ansök senast 26 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Nu letar vi en erfaren Projektledare till en av våra kunder inom retail. Uppdraget kan köras helt remote, däremot behöver du ha möjlighet att besöka deras kontor i Stockholm vid vissa tillfällen. Självklart går det bra att arbeta heltid på kontoret också.

I din roll som projektledare kommer du att leda implementationsprojektet av systemet Workday. Arbetet innefattar även att ansvara för resursplanering, hålla regelbundna avstämningsmöten med teamet samt vara point of contact för implementationspartner.

Kvalifikationer
  • Du är en erfaren projektledare.
  • Du har erfarenhet av att projektleda systemimplementationer, gärna Workday (eller liknande HR- mastersystem).
  • Du är flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper

Du bygger ditt ledarskap på förtroende genom samverkan och tillit. Du tycker om att leverera resultat tillsammans med andra och driver utveckling genom att ta initiativ, inspirera och engagera samtidigt som du är strukturerad i ditt arbete och har lätt för att kommunicera.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa i minst 6 månader, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JobBusters

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Johanna Johnsson

johanna.johnsson@jobbusters.se072 188 33 99

Dela jobbannonsen

Anmäl annons