Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare VS / Industrirör VS-montörer

Lm vatten&värme · Gällivare

·

Ansök senast 22 mars (14 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om vatten & värme AB

Vi är ett väletablerat VVS-företag från Gällivare som utför alla vanligt förekommande rörläggnings-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. Vatten & Värme AB hjälper kommuner, landsting, fastighetsägare, industrier och företag i hela Norrbotten med industrirör.

Läs mer om oss på www.vovab.se

Din bakgrund

Vi söker dig som är en etablerad projektledare inom installationsbranschen. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning/examen med teknisk inriktning.

Goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav.
Har du tidigare arbetat som VS-montör eller industrirörmontör är det meriterande.

För att lyckas i rollen krävs att du är
strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig, nyfiken till din natur har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affärer.

Din roll som projektledare

Du driver självständigt projekt från
planeringsstadiet till slutbesiktning så att uppställda mål nås och att resultat levereras till beställaren enligt kundens förväntningar. I rollen ingår att driva affärsrelationen med leverantören och du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. Rollen innebär att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet.

För att nå projektets mål leder du och utvecklar dina medarbetare, kompetenta montörer och tekniker. Du har också ansvar för att upprätta och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner.

Tjänsten avser heltid med placering Gällivare men med hela malmfälten som arbetsplats.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen att skicka in din ansökan redan i dag till info@vovab.se Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta jimmy@vovab.se

___________________________________________________

Din bakgrund

Vi söker dig som är
certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera.
Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Din roll som montör

Vatten & Värme AB
är inne i ett expansivt skede, så vi söker dig som är VS-montör inom entreprenad. Som VS-montör hos Vatten & Värme AB arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt.

Tjänsten kräver att du
har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort.

Tjänsten avser heltid med placering i Gällivare men med hela malmfälten som arbetsplats.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen att skicka in din ansökan redan i dag till info@vovab.se.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta ronnie@vovab.se

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lm vatten&värme

Placering

Gällivare

Kontaktperson

info@vovab.se