Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till WSP

WSP · Göteborg · Ansök senast 18 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del av ett av världens största ingenjörskonsultbolag?

WSP utvecklar kreativa och hållbara tekniska lösningar för framtidens samhällen! Med sin djupa kompetens inom teknik och samhällsutveckling, med talanger i världsklass och ett proaktivt ledarskap kan de utforma hållbara och effektiva lösningar på unika, komplexa problem.

Drivs du av tekniska utmaningar och att leda en grupp mot gemensamma mål? Välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för WSP räkning en projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WSP.

Hos WSP erbjuds du en arbetsmiljö där man ser till ett gemensamt ansvar för samhällsutveckling, där du är med och skapar innovativa lösningar på framtidens utmaningar. Du kommer omringas av inspirerande och nyfikna kollegor med strävan att både agera lokalt och tänka globalt!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WSP:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos WSP kommer du ansvara för att leda uppdrag, både små och stora teknikprojekt. Du kommer även att arbeta med förstudier och konceptstudier samt i olika storlekar och faser.

Då du föredrar strukturerade arbetssätt hör det till det dagliga arbetet att kunna skapa starka team med bra och effektiv sammanhållning. Målet är att kunna leverera projekt med god kvalitet i rätt tid med rätt budget.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av att projektleda inom processindustrin
  • Drivs av att arbeta tekniktungt vilket du även har erfarenheter av sedan tidigare
  • Har ett gediget intresse för teknik och motiveras av att leda en grupp mot gemensamma mål
  • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift
  • Har B-körkort
Meriterande är certifikat inom IPMA, PMI eller liknande, men det är inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos WSP. Du är därför en riktig lagspelare som gillar struktur. Dessutom har du god kommunikativ förmåga då det tillhör det dagliga arbetet att föra dialog med såväl interna, som externa parter.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WSP

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons