Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till Tyréns!

Academic Work · Härnösand · Ansök senast 29 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en eftergymnasial utbildning inom teknik och vill jobba i en organisation med bred kompetens och gemytlig stämning? Då ska du fortsätta läsa! Tyréns växer och förstärker sitt projektteam med en projektledare. Beroende på var du bor så kommer du ha Härnösand, Sollefteå eller Sundsvall som arbetsort. Vi tror att du som söker är i början av karriären eller har samlat på dig några års arbetslivserfarenhet och är nyfiken på att driva bygg- och anläggningsprojekt. Stämmer det in på dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Tyréns är ett av Skandinaviens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och ägs av en stiftelse. Denna cirkulära affärsmodell gör det möjligt att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Tyréns har en tydligt företagskultur som präglas av öppenhet, nyfikenhet och en vilja att samverka. I rollen kommer du tillhöra ett familjärt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans på jobbet.

I rollen som projektledare kommer du ha Härnösand, Sollefteå eller Sundsvall som arbetsort. En varierad och bred roll som anpassas efter dina tidigare erfarenheter, du får ta mycket eget ansvar och ägandeskap i projekten och driva processen från start till mål. På Tyréns kommer du stöta på projekt av varierande karaktär och omfattning inom bygg och anläggning. Introduktionen kommer anpassas efter hur mycket eller lite erfarenhet du har av att driva projekt!

Du erbjuds
  • En introduktion som skräddarsys efter dina tidigare erfarenheter och behov, kommer du direkt från skolan så kommer du få en gedigen introduktion samt tilldelas en mentor under din första tid. Detta för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att komma in i rollen.
  • Att vara en del av en framåtsträvande organisation som arbetar långsiktigt med forskning, utveckling och innovation för att hitta hållbara lösningar för samhällsbyggande.
  • Ett långsiktigt heltidsuppdrag med goda möjligheter att framåt bli erbjuden anställning direkt hos Tyréns, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
  • Vägledning och stöttning av seniora kollegor på Tyréns samt en konsultchef på Academic Work som följer och stöttar ditt arbete under hela arbetstiden.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I du kommer exempelvis:
  • Ansvara för "tårtbitar" i större projekt
  • Ha löpande kontakt med kund under projektens gång
  • Utföra kalkylarbete
Arbetsuppgifterna baseras på dina tidigare erfarenheter och du kommer få goda möjligheter att stegvis komma in i rollen. Utvecklingsmöjligheterna styr du genom ditt eget driv och intresse. Tyréns filosofi är att utveckla sina medarbetare, du kommer att trivas här om du ser dig själv som nyfiken och ser din framtid på Tyréns ur ett långsiktigt perspektiv.

Vi söker dig som
  • Har en relevant eftergymnasial utbildning från högskola, universitet eller yrkeshögskola, exempelvis byggnadsingenjör eller annan bred teknisk utbildning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då kommunikation kommer att ske på båda språken
Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och motivation, se därför till att motivera ditt intresse för Tyréns och tjänsten i din ansökan!

Som person är du:
  • Ansvarstagande
  • Initiativtagande
  • Flexibel
Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse, dock tidigast i slutet av Augusti
  • Omfattning: Heltid, kontorstider med flextid
  • Placering: Härnösand, Sollefteå eller Sundsvall
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Härnösand

Dela jobbannonsen

Anmäl annons