Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till Sepson i Vansbro!

Clockwork · Mora · Ansök senast 1 apr. (7 dagar kvar)

Heltid

Om oss
Sepson är en marknadsledande tillverkare av hydrauliska fordonsmonterade vinschar och system för civila och militära användare över hela världen. Sepsons etablerade position som en global leverantör av pålitliga och okomplicerade vinschar stärks ytterligare av inkluderingen i LS Technologies företagsgrupp. I koncernen ingår förutom de tillverkande företagen Sepson AB, Lidan Marine AB och Patterson Manufacturing samt Utvecklingsbolaget LS Engineering.

Då en av våra projektledare kliver på ett nytt uppdrag inom bolaget söker vi nu en kollega till teamet i Vansbro!

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare har du ett helhetsansvar för egna projekt med ansvar för att driva, leda i enlighet med tidplan, kvalitet och budget. Du säkerställer att projekten uppfyller tekniska och kundspecifika krav och sammankallar regelbundet till projektmöten. Du har ett nära samarbete med inköps- och produktionsorganisationen och håller dem informerade om projektets planer och behov. Du överlämnar projektet till produktion och säkerställa att kraven omhändertas. I rollen har du löpande kontakt med uppdragsgivaren och rapporterar status under projektets gång.

Din profil
Vi söker dig som har universitet alternativt gymnasieutbildning med teknisk inriktning alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet från projektledning. Då vi verkar i en global miljö lägger vi stor vikt vid att du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person söker vi dig som strukturerad och trivs med att jobba efter tydliga processer. Du är social och sammarbetsorienterad och har förmåga att ta ansvar för att projektgruppen. Du är drivande i projekten och har förmåga att leda projektgruppen i rätt riktning och ställa krav utifrån kundens behov.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin, tel 0733-512 760.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 2 April 2023. För ytterligare information om Sepson läs gärna mer på: www.sepson.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Mora

Dela jobbannonsen