Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till PWR Power

PWR Power AB · Gislaved · Ansök senast 16 juni (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

PWR Power AB (Reservkraftsbyggarna) tryggar kritisk elförsörjning med motordriven reservkraft i en väldigt spännande och utvecklande marknad. Vi levererar helhetslösningar och är med kunden från första kontakt till färdig anläggning och även efter det med service/support. Med över 40 års erfarenhet från branschen har vi samlat på oss ovärderlig kunskap genom att förse marknaden med specialtillverkade reservkraftverk.

Vill du arbeta i en mindre organisation med snabba beslutsvägar och där du får en central roll som Projektledare? Är du resultatinriktad som person som drivs av att se när förändring leder till förbättring? Stämmer det väl in på dig? Då kan du vara den vi söker!

Rollen:
Som projektledare är du med och driver projekt från början till slut, dina främsta arbetsuppgifter blir att utgå från en offert och ta fram en kundanpassad reservkraft. Det kan exempelvis innebära att du beställer elverk, diverse delar till bränsletankar etc. Vi är en mindre organisation vilket gör att vi hjälper varandra och du kommer i denna rollen att vara en stödjande funktion till våra säljare. Våra kunder finns i Sverige och är allt från industrier till myndigheter samt även privatpersoner. Du rapporterar direkt till VD.

Exempel på dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hantera och administrera inköp
  • Ansvarig över underentreprenörer vilket innebär planering och uppföljning.
  • Praktisk installation hos kund och på plats i Smålandsstenar.
  • Planera personalresurser.

Egenskaper och erfarenheter:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi önskar en utåtriktad och positiv person med ett starkt eget driv samt har viljan och intresset av att utvecklas och lyckas. Du har både förståelse och ett stort tekniskt intresse med tidigare erfarenhet inom el och automation, har du erfarenhet från felsökning ses det som meriterande. Som person har du en vilja att hitta lösningar, är orädd och har en naturlig förmåga att bygga goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Du har även en förmåga att analysera och dra slutsatser i ditt arbete för att ständigt kunna förbättra tillvägagångssätt och processer. Till sist är du prestigelös och har inga problem att hugga in där det behövs. 

Du har en god systemvana samt goda datorkunskaper i framförallt Officepaketet. Du arbetar mycket tvärfunktionellt vilket gör att kommunikationen blir en viktig del, det är därför viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat.

Övrigt:
Ort/Placering: Smålandsstenar
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt
Arbetstid/resor: Det förekommer skiftande arbetstider och resor vilket kan innebära övernattning. 


Vi erbjuder dig en organisationen som är platt vilket gör att vi kan arbeta utifrån snabba beslut. PWR Power befinner sig i en spännande fas med expansionsplaner, där din roll som Projektledare får ett intressant och långsiktigt utvecklande arbetsinnehåll! Varmt välkommen till oss!

Är du intresserad av att veta mer?
PWR Power AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371- 39 41 01.
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PWR Power AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB

Dela jobbannonsen