Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till OBOS Bostadsutveckling AB

Adecco Sweden AB · Norrköping · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tycker du om att hjälpa till att förverkliga människors husdrömmar? Att jobba med kunder och i team med säljare och entreprenörer?

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att ansvara för hela flödet från upphandling av entreprenörer till överlämningen av nycklarna till kunden. Med ditt team i ryggen leder och koordinerar du byggprojektet i alla dess skeden och har kontaktytor både internt och externt med kunder, entreprenörer, fabriken och huvudkontoret. Arbetet innebär även att styra projektet mot fastställda kostnads-, tids-, och kvalitetsmål och säkerställa kvalitén på byggnationen i enlighet med bolagets riktlinjer. Det ingår också i rollen att förhandla avtal med underentreprenörer samt hantera ärenden som rör eftermarknadsfrågor.´

Vi söker en Projektledare till vår styckehusverksamhet, och du kommer främst arbeta med varumärket Smålandsvillan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Placeringsort Norrköping

Vem trivs hos oss?
Du som är van att självständigt driva projekt inom bygg eller liknande, har god struktur och är mån om att få en nöjd kund, har goda förutsättningar att trivas hos oss. Tjänsten som projektledare innebär en stor variation på arbetsuppgifter och framförallt mycket kontakter med kunder vilket ställer stora krav på din förmåga till god kommunikation. Är du noggrann och en effektiv administratör med god förmåga att utrycka dig i tal och skrift har du förutsättningar för att komma långt. Du bör tycka om att ta eget ansvar och vilja arbeta i ett högt tempo. Ena dagen är inte den andra lik.

Byggteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet är meriterande för att du ska lyckas. Att leda och samordna medarbetare är en naturlig del av din vardag. Har du dessutom kunskap om, och intresse för, att producera bostäder i prefabricerade byggsystem är detta verkligen tjänsten för dig. B-körkort är krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi?
OBOS är en av de snabbast växande bostadsutvecklarna i Norden med uttalade mål att växa i Sverige. Vi satsar dessutom på att medarbetare ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra anställda. Koncernen har varit med och format Sverige i 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetent och ansvarsfull personal. Vi jobbar med mycket frihet under ansvar. Koncernen är i en tid av mycket optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Vill du vara med?
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Urvalsarbetet startar omgående, så vänta inte med CV och personligt brev. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringspartner Sara Höglund +46 73 684 73 23. Har du frågor som berör ansökningsprocessen? Maila gärna till info@adecco.se (vi tar inte emot ansökningar via mail).

Om Smålandsvillan
SmålandsVillan finns representerat genom kontor runt om i Sverige, och husen tillverkar vi i vår fabrik i Vrigstad, nära de småländska skogarna som vi hämtar vårt trä från. SmålandsVillan är dotterbolag i OBOS-koncernen, som är en av Nordens ledande bostadsutvecklare. I koncernens svenska verksamhet ingår även varumärket Myresjöhus, som också tillverkar villor, samt OBOS som bygger små och stora projekt med allt från villor till radhus, parhus, kedjehus och flerbostadshus. OBOS-koncernen har byggt hus sedan 1927, vilket innebär över 90 års erfarenhet och mer än 150 000 byggda hus.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Sara Höglund

0736847323

Dela jobbannonsen

Anmäl annons