Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till Nexer i Skövde

Nexer AB · Skövde · Ansök senast 1 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nexer skapades från Sigma IT och är framtidens techbolag. Vi växer och behöver stärka upp vårt team i Skövde med projektledare.

Du kommer arbeta som konsult för en bred uppsättning av både stora och små kunder i Skövde med omnejd. Uppdragens utformning varierar beroende på kund och vilken kompetens just du har.

Hur ser rollen ut?
Som konsult hos Nexer kommer du ges stort ansvar och möjligheter. Du ansvarar för ett eller flera projekt, delprojekt och/eller program. Du är en viktig kugge i vårt arbete att utveckla både våra kunder och vår verksamhet. Samtidigt får du möjlighet att utveckla dina egna kunskaper. För oss är viljan att utvecklas lika viktig som erfarenhet och intresse, därför lägger vi också stort fokus på vidareutveckling och kompetensutveckling inom ditt område.

Vem är du?
Du har några års erfarenhet av verksamhets- och/eller IT-relaterad projektledning och vi ser gärna att du har någon typ av projektmetodik med dig.

Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad inställning. Vi värdesätter förmågan att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Hos oss blir du en del av ett tajt och hjärtligt gäng med kompetenta och stöttande kollegor där kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, vi vill behålla den lättsamma och prestigelösa atmosfär vi har idag.

Hur är Nexer som arbetsivare?
På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värderingsstyrt och lägger vårt hjärta i allt vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Petra Sivefäldt på petra.sivefaldt@nexergroup.com.

Vi tar löpande emot ansökningar så vänta inte med att söka!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer AB

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons