Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till LIMAB AB

StudentConsulting · Göteborg · Ansök senast 30 mars (4 dagar kvar)

Heltid

Vill du utvecklas i rollen som Projektledare? Har du dessutom ett stort intresse för el och mekanik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

LIMAB AB utvecklar, tillverkar och säljer beröringsfri mätutrustning baserad på laserteknologi till industriella applikationer. Försäljningen har en exportandel om mer än 90% och är inne i ett expansivt skede. Företaget är ett av de ledande inom sitt område med dotterbolag i USA, Tyskland och Storbritannien.

Just nu behöver LIMAB förstärka sin personalstyrka med en Projektledare! Som Projektledare kommer du ansvara för flera av de systemordrar, kundprojekt, som LIMAB får. En sådan order kan i tid variera från två till tolv månader. Rollen innebär att du blir spindeln i nätet både internt och externt ut mot kund fram till dess att projektet är godkänt. Efter övertagandet från säljaren ansvarar du för allt i projektet, det vill säga beredning, planering och uppföljning av de milstolpar som ingår.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

* Projektledning av kundprojekt - både standard och kundanpassade system
* Ansvar för projektet från ordergenomgång till projektavslut
* Uppföljning av deadlines
* Kommunikation med kund
* Tillse att nödvändiga resurser (mjukvara/elektronik/mekanik) finns tillgängliga
* Tillse att nödvändiga resurser i produktion finns tillgängliga
* Rättighet att stoppa utleverans tills dess att systemet är till 100% godkänt

Du kommer att ingå i avdelningen System Development som har hand om alla kundprojekt, utveckling av mjukvara, mekanik och el samt service och support. LIMAB exporterar upp till 90% av sin omsättning så mycket av kontakterna är med kunder utanför Sveriges gränser.

Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som konsult hos LIMAB. Ambitionen är att tjänsten övergår till en intern anställning hos LIMAB efter konsultperioden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

Tjänsten kräver ingen erfarenhet av projektledning utan du kommer får en chans att växa in i rollen. Viktigaste är din personlighet och driv. Du behöver däremot ha en allmän teknisk baskunskap och intresse för el och mekanik då detta är en betydande del av LIMAB:s systemleveranser. Att ha ordning och reda är en absolut nödvändighet då det är mycket detaljer i projekten. Vidare ser vi att du besitter en hög social kompetens och trivs med att jobba självständigt såväl som i team.

Krav:

* Grundläggande kunskaper inom el/mekanik
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* B-körkort ses som meriterande men är inte ett krav

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma till att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Projektledare, Projektledning, El, Industri, Mekanik

Sökord: Projektledare, Projektledning, El, Industri, Mekanik

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen