Projektledare till kund i Finspång

Randstad · Finspång

·

Ansök senast 15 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi på Randstad Technologies söker nu en projektledare till vår kund i Finspång. Du kommer i detta projekt att ansvara för implementering av ett nytt fastighetssystem hos kunden. 

Ansvarsområden

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta framtagande av kravspecifikation, upphandlinsstöd och implementering. Även integrering med övriga system och driftsättning kommer att vara del av dina åtaganden. 

Kvalifikationer

För att trivas i rollen ser vi att du är en person med ett stort teknikintresse, du är även kommunikativ och mår bra i miljöer där du får skapa arbetsrelationer. Vidare är du duktig på och trivs med planering, struktur och nära samarbete med andra funktioner. 

Vi ser att du har: 
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Flerårig erfarenhet från projektledning inom liknande projekt
  • Erfarenhet från implementering av andra stora affärssystem

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. För mer information, kontakta Isabella på isabella.sundberg@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Finspång

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201312132 i din ansökan