Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till KONE

KONE AB · Stockholm · Ansök senast 10 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du få användning av din tekniska talang och din problemlösningsförmåga? Vill du ha ett självständigt arbete med många kontakter både internt och externt? Nu söker KONE en Projektledare för hissar för område Stockholm.

Som projektledare driver du större hissprojekt, sköter kontakten med olika interna samt externa funktioner och ansvarar för att leda ditt projektteam mot ett lyckat resultat. Du planerar, leder och koordinerar de aktiviteter som tillhör projektet samt ansvarar för att samarbetet och kommunikationen mellan inblandade flyter effektivt. Du ansvarar för att projektet färdigställs på ett säkert sätt inom budget och i tid.

Kunskap utbildning och erfarenhet:

För att lyckas i rollen tror vi att du har:
  • Minst 2-års erfarenhet av projektledning eller motsvarande ledande befattning från en teknikorienterad bransch
  • Teknisk utbildning på minst gymnasial nivå
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper inom officepaketet
  • Gärna god kännedom inom kontrakts- och avtalstolkning inom entreprenadleveranser (ABT04/06)
  • Erfarenhet ifrån hiss branschen är meriterande
Då arbetet är självständigt behöver du vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Du har mycket kontakt med KONEs medarbetare och kunder och behöver vara kommunikativ, samarbetsvillig och ha en god känsla för service. Arbetet består till stor del av problemlösning varför du behöver vara lösningsfokuserad, ha ett stort engagemang och vara nyfiken. Vi kommer att lägga stor vikt vid din inställning och intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånsportal. Tjänsten är på heltid och tjänstebil ingår. Läs mer på www.kone.com

SÅ ANSÖKER DU
Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev innan den 10 december. Vi kommer kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Delivery Operations Manager Sonja Lipsanen, sonja.lipsanen@kone.com, +35-8407331719.
Vid frågor om din ansökan kontakta rekryteringsspecialist Susanna Aronson, 076-623 3124, susanna.aronson@kone.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KONE AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons