Projektledare till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet · Stockholm

·

Ansök senast 3 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetar du som projektledare idag och vill ta nästa steg i karriären? Här ges en unik möjlighet att vara med och driva utvecklingen när Käppalaförbundet ställer om i sin verksamhet och gör investeringar i miljardklassen för att möta nya kapacitets- och miljökrav.

Arbetsbeskrivning
Käppalaförbundet står inför omfattande investeringar och ombyggnationer av Käppalaverket vilka kommer pågå i minst tio år. Utökade kapacitetskrav och ett nytt verksamhetstillstånd innebär att förbundet förändrar reningsprocessen i den befintliga anläggningen. I din roll som projektledare kommer du att vara en viktig del i denna förändringsresa.

Du kommer att arbeta med projekt inom olika områden och av varierande storlek kopplat till ombyggnationen. Ditt kontaktnätverk är brett och du kommer att samarbeta både internt med många avdelningar och med externa kontakter. Du ges stort ansvar och frihet i din roll att driva projekten.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Planera och strukturera projekt i samarbete med beställaren
  • Regelbundet ta fram underlag för uppföljning av projekt (statusrapport, tidplan, ekonomi, riskanalyser) till styrgrupp
  • Delta i projektets alla faser, såsom förstudie, projektering, upphandling, genomförande inklusive driftsättning samt överlämning av projekt
  • Genomföra upphandlingar och avrop
  • Vara med och ta fram tekniska lösningar på problem som uppstår i genomförandet av projekt i samarbete med beställaren
Du kommer in i en spännande fas då projekten som ska ta Käppalaverket till nästa nivå formas. Du kommer att ingå i en växande enhet och rapporterar till enhetschefen.

Du erbjuds:
  • En trygg anställning i en stabil organisation som både satsar långsiktigt på sin personal och på hållbar teknik.
  • En unik möjlighet att få vara del i ett spännande utvecklingsprojekt som kommer att skapa nya förutsättningar för människor och miljön.
  • Ett arbete med stor möjlighet till kompetensutveckling samt goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som:
Har drivit egna projekt i minst fem år, gärna byggnadstekniska eller inom processindustri. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning inom relevant område som till exempel byggnadsteknisk eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenhet av entreprenadjuridik och ABK09. Vi ser gärna att du tidigare drivit förhandlingar samt arbetat med upphandlingar enligt LOU.

Som projektledare är du självgående och navigerar inom organisationen genom god kommunikation. Du har en prestigelös och ödmjuk attityd och arbetar målstyrt. Du planerar och driver ditt eget arbete samtidigt som du alltid levererar resultat enligt tidplan. Du motiveras av att identifiera nya lösningar och kreativt tackla tekniska problem. Du som söker ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Att arbeta på Käppalaförbundet
Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Plats: Lidingö

Rekryteringsprocessen hanteras av PerformIQ men du kommer att bli direkt anställd hos Käppalaförbundet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på telefon 073 353 75 10 eller via e-post: carlhenrik.monsen@performiq.se

Välkommen med din ansökan, som du lämnar på PerformIQ:s webbplats.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 december 2020

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Käppalaförbundet

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Carl Henrik Monsén

073 353 75 10