Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till Grönbo

Grönbo · Skellefteå · Ansök senast 6 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Grönbo är ett företag som verkar inom en framtidsbransch där hållbar miljö och ekologiskt byggande är på riktigt. I tjänsten som projektledare hos oss får du möjlighet att självständigt driva och utveckla ditt och företagets arbete framåt. Vi erbjuder dig en varierad vardag på ett företag i tillväxt och utveckling!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare på Grönbo kommer du att ha ett helhetsansvar för projekt från uppstart till avslut. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom sälj, projektering och fabrik samt med externa kontakter ute på de olika byggarbetsplatserna.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • Styra och leda projekten med hög närvaro
  • Planera, samordna och driva projekten framåt
  • Ansvara för att projektmålen uppnås avseende leverans, tid, kvalitet, budget och kundnöjdhet
  • Resursplanering
  • Säkerställa att projekten genomförs i enlighet med gällande lagstiftning och myndighetsbeslut vad gäller egenkontroll, anmälnings- och tillståndsärende
I tjänsten ingår resor

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har några eller flera års erfarenhet av projektledning. Vi ser att du är utbildad byggnadsingenjör eller förvärvat dig liknande kunskaper på annat sätt. Har du erfarenhet av kontraktsadministration (ÄTA) samt entreprenadjuridik ser vi det som meriterande. Som person är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete i förväg. Vidare är det viktigt att du är kommunikativ samt att du har lätt för att skapa och bibehålla relationer både internt och externt.

Vi ser det som en självklarhet att du har mycket goda datorkunskaper och att du har arbetat i någon form av projekthanteringssystem samt Officepaketet. I verksamheten använder vi oss av bland annat Dalux och Pyramid.

Du behärskar både det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

Information och kontakt

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2021-01-06

Placeringsort: Bjurträsk, Norsjö alt. Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Grönbo med Wikan Personal AB.

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grönbo

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Ellen Berg

ellen@wikan.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons