Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till framtidens ekonomistjärnor

Stockholm School of Business · Göteborg · Ansök senast 6 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi växer och söker nu efter flera härliga kollegor i Göteborg. Kan du självständigt driva projekt? Känner du dig trygg med att kommunicera i tal och skrift? Söker du en bred roll där administration värvas med att bygga kontaktnät, till att läsa och höra om praktikupplevelser från de studerande?

Detta är bara ett axplock av arbetsuppgifter men känns det spännande med att den ena dagen inte är den andra lik. Då är det dig vi söker som projektledare till Stockholm School of Business! Var med och kompetensförsörja Sverige, då yrkeshögskolan har utbildningar inom områdena ekonomi, B2B och retail.

Vem är du och vem söker vi?

Rollen hos oss kallas Utbildningsledare men innehållet är som att jobba som projektledare. Vi söker en person med eget driv och som tycker om att bygga kontaktnät då vi har ett nära samarbete med företag inom branschen. Som skulle tycka om att ha en projektledande roll med ansvar för de studerandes och utbildningens resultat. Du bidrar med en härlig energi och positivitet, och förstår begreppet att man ingår i varandras arbetsmiljö.

För att klara denna roll behöver du ha erfarenhet av att kunna planera din arbetstid och van att arbeta utifrån satta deadlines. Tycka att det är givande att både arbeta självständigt och i team. Även om det inte ingår att föreläsa i denna yrkesroll så är det viktigt att du känner dig trygg med att kunna informera i klass, och att vara deras kontaktperson. Själva yrkesrollen som utbildningsledare lär vi dig.

Arbetsuppgifter i huvudsak

Som utbildningsledare har du en central roll och kommer till exempel att jobba med:

  • Ansvara för utbildningsplanering och projekt
  • Rekrytera och kvalitetssäkra föreläsare/utbildare (konsulter)
  • Sköta dokumentation kring utbildningen
  • Nätverka med branschföretag
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som lätt kan sätta dig in i en ny roll, och du ser inga hinder i att arbeta i system och digitalt.

Placering i Göteborg. Tjänsten är en heltidstjänst och provanställning tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan platsannonsen lyfts bort.

Varmt välkommen med din ansökan till karriar@ssb.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholm School of Business

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons