Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till framgångsrika Euromaint!

Projektledare till framgångsrika Euromaint!

Euromaint Rail · Örebro · Ansök senast 8 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en driven projektledare till Euromaint som vill ta sig an ett stort komplext projekt och utvecklas internt på bolaget.

Vi söker nu efter en driven projektledare till Euromaint i Örebro. Vi letar efter dig som har erfarenhet av att ansvara för stora komplexa projekt. Spännande, va?

I rollen som projektledare erbjuds du en självständig och omväxlande vardag, där du får möjlighet att driva ett av Euromaints största projekt i mål tillsammans med ett engagerat och tvärfunktionellt team. Du blir en del av ett starkt och engagerat team, som du även får möjlighet att utveckla vidare.

Är du redo att axla en riktig utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som projektledare ges du möjlighet att leda ett av Euromaints mest omfattande projekt. Du kommer att bli en nyckelspelare i organisationen med stort eget ansvar för ditt projekt, från ax till limpa, samtidigt som du bygger din karriär och stimuleras på jobbet.

Ditt arbete är både strategiskt och operativt, vilket ger en bred och unik insyn i företagets alla delar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare på Euromaint är din roll att styra, leda och koordinera alla aktiviteter eller funktioner inom projektet. Rollen innebär också att du:
  • Är länken mellan kunden och projektgruppen
  • Har kontroll över hur projektet fortlöper och sätter in åtgärder vid avvikelser
  • Arbetar löpande med riskanalyser och riskbedömningar
  • Ansvarar för att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi (med hjälp av bland annat tidsplaner med milstolpar, riskanalyser, kontrollplaner och ekonomiuppföljningar)
  • Ansvarar för att stämma av projektets olika delar, rapporterar till styrgruppen och ser till att alla aktiviteter följs upp
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som projektledare är du den som ansvarar för kommunikation mot såväl kollegor, kund samt underleverantörer. Du har vidare en central roll där samarbetet med olika funktioner inom bolaget är väsentlig och där projektledaren agerar brygga mellan projektorganisationen och verksamheten i linjeorganisationen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen samt erfarenhet av att självständigt drivit större komplexa projekt inom vår bransch eller närliggande. Vi ser gärna att du har minst 5-7 års erfarenhet från liknande uppdrag och från närliggande roller/arbetsuppgifter inom projektledning, anbudsarbete, försäljning och/eller produktion.

Du har erfarenhet av att arbeta enligt någon etablerad projektmodell (ex. PPS) och det är meriterande om du är certifierad projektledare.

Vi ser även gärna att du:
  • Är strukturerad och trivs i en roll där du planerar, organiserar och prioriterar
  • Är prestigelös och lyhörd
  • Arbetar inkluderande för att nå uppsatta mål
  • Gillar att arbeta i en tempofylld miljö där du själv har stor möjlighet att påverka resultatet av ditt arbete
  • Har ett stort eget driv och en vilja att engagera dina medarbetare
Då du kommer vara ansvarig för kommunikation inom projektgruppen, andra gränssnitt inom företaget och styrgrupp krävs det att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i spanska är meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Euromaint Rail

Placering

Örebro

Kontaktperson

Ida Nordin

0790792473

Dela jobbannonsen

Anmäl annons