Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare till AFRY Electrical Power i Stockholm

Projektledare till AFRY Electrical Power i Stockholm

AFRY AB · Stockholm · Ansök senast 5 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 18,500 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.



Jobbeskrivning


Vi på AFRY Electric Power Advanced Automation i Stockholm är specialister inom elkraft och vill nu utöka vårt team av projektledare. I sektionen arbetar vi med riktigt spännande uppdrag där vi bidrar med kompetens och kunskap för avancerade elkraftsprojekt till våra kunder. Som projektledande elkraftsingenjör på AFRY får du en roll med stora möjligheter att utvecklas och bli expert inom det du tycker är roligast. Våra kunder och uppdrag återfinns inom ett flertal sektorer, där vi jobbar lokalt mot några av marknadens största aktörer, både inom den privata och offentliga sektorn. I teamet är vi ett 30-tal kollegor som gärna lär av varandra och hittar på roliga saker tillsammans, med ett gemensamt intresse för elkraft, hållbarhet och utveckling. Vårt team har vuxit under de senaste åren och våra bakgrunder och kompetenser skiljer sig åt samt kompletterar varandra. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet, dela lärdomar och utmaningar samt vilja att utvecklas - vi mår som bäst och presterar som bäst när vi gör det som ett team. Vi vill nu fortsätta väga med fler kollegor då vi ser ett stort behov av vår kompetens på marknaden och hos våra kunder framöver och rekryterar därför kollegor inom flera områden till vår sektion just nu: elkraftsingenjörer, projektledare, automationsingenjörer och elkonstruktörer.

Främsta arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som projektledare inom Electrical Power på AFRY har du möjligheten att arbeta i intressanta projekt mot olika typer av verksamheter och kunder. Projekten består bland annat av: förstudier och utredningar, förfrågningsunderlag, kortslutsberäkningar och selektivplaner samt konstruktion och drifttagning. Som projektledare blir din roll att hålla ihop projekten och ta ansvar för projektleveransen. I vissa projekt följer du kundens standard och i andra fall är det du som sätter standarden – din expertis är därför avgörande för flera av våra kunders och AFRYs framgång. Rollen hos oss är bred och varierande och vi som arbetsgivare erbjuder dig ett dynamiskt och utvecklande arbete, eftersom du får möjligheten att följa projekt över tid och ta ett helhetsansvar i projekten du arbetar med. Hos oss får du dels möjligheten att jobba som konsult hos våra spännande kunder i regionen, likväl som att vara del av projekt som drivs in-house från våra egna kontor.

Vi ger dig möjligheten att utvecklas i samarbete med en stor skara erfarna specialister samt ett brett kontaktnät med branschens viktigaste kunder. Utöver att bidra i våra projekt är vi måna om att samarbeta och träffas inom teamet. Detta sker både spontant och uppstyrt, bland annat genom gemensamma måltider, konferenser, utbildningar och dylikt.



Kravspecifikation


Eftersom du kommer arbetar med projektledning och utveckling av framtidens tekniska lösningar tror vi att du är en engagerad, nyfiken och teknikintresserad person som driver saker från idé och ända till mål – du ger inte upp så snart det tar emot. Vi tänker oss att du värdesätter att samarbeta med andra och skapar engagemang, bygger relationer och är ansvarstagande i det du gör. Utöver detta är du intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker det är kul att bygga kontakter både externt och internt. Utöver denna beskrivning hoppas vi att du känner igen dig i några av nedan förväntningar:

  • Lämplig teknisk utbildning/likvärdig kunskap från praktisk arbetserfarenhet.
  • Några års erfarenhet inom elkraft i en roll som elkraftsingenjör eller liknande.
  • Har deltagit i flera projekt inom industrin och har samlat på dig kunskap kring hur projekt drivs och har nu en vilja att ta nästa kliv och själv axla eller utvecklas vidare i rollen som projektledare.
  • Har B-körkort då resor i perioder är en naturlig del av din roll.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Har du dessutom erfarenhet som projektledare och/eller praktisk erfarenhet som service-/industrielektriker eller på något sätt är van att ”kavla upp ärmarna” rent praktiskt när det behövs är det en bonus för oss. Vi ser det även som väldigt meriterande om du har vana av att arbeta och leda uppdrag med goda kunskaper i elektrisk dimensionering, ekonomisk uppföljning och rapportskrivning.



Ytterligare information


För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.


Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?


Sista ansökningsdatum är 28 februari 2023. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!


För frågor gällande tjänsten, kontakta:

Sektionschef Hasse Lindström

hasse.lindstrom@afry.com

+46 10 505 58 28


Marknadsområdeschef Mikael Söderström

mikael.j.soderstrom@afry.com

+46 10 505 14 46


För frågor gällande processen, kontakta rekryterare:

Fredrik Lillbäck:

fredrik.lillback@afry.com

+46 10 505 38 94


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons