Projektledare Supply Chain

Otiga Sverige · Stockholm

·

Ansök senast 20 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ingress

Vi söker nu efter dig som är erfaren inom supply chain, planering och logistik kopplat till tillverkningsindustrin. Detta är en bred och utvecklande tjänst som passar dig som är van att arbeta i projekt och som skulle beskriva dig själv som ambitiös, framåtlutad och lösningsorienterad!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Projektledare inom Supply Chain är belagd hos en av våra framgångsrika industrikunder som bedriver en global och växande verksamhet. Som medarbetare i supply chain teamet kommer du ha en koordinerande roll och verka som en viktig resurs till att övervaka helheten för verksamhetens produktionsenheter i förhållande till planering och anskaffning av material. Vi söker efter dig som brinner för effektivisering och som är djupt kunnig när det kommer till att hantera siffror och statistik. I ditt dagliga arbete kommer du plocka ut relevant data från affärssystemen och paketera samman detta till prognoser och presentationer för att vägleda organisationens parter i hur verksamheten ligger till gentemot kund. I din projektledande roll ansvarar du för att upprätthålla en god dialog och informationsflöde mellan siterna för att optimera produktionens och centrallagrets effektivitet. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till eventuell förlängning.

Din profil

Till rollen som Projektledare inom Supply Chain söker vi dig som är en självgående och driven person som motiveras av möjligheten att få jobba med de bästa i branschen, hålla högt tempo och att ta stort eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt har du flera års erfarenhet av att arbeta brett inom supply chain, logistik och planering. Det är dessutom en stor fördel om du tidigare arbetat med projektledning. Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom ekonomi/supply chain/logistik och du talar engelska och svenska obehindrat.

Som person är du engagerad och framåtlutad och du trivs i en kontaktskapande roll där du får driva på beslut, skapa och presentera prognoser och komma med förbättringsförslag. Vi tror att du är medarbetaren som gillar att ligga steget före och som har förmågan att effektivt analysera och omvandla data för att förutspå produktionsläget. Känner du igen dig? Sök tjänsten redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Otiga Sverige

Placering

Stockholm