Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Supply Chain till Galderma

Galderma Nordic AB · Uppsala · Ansök senast 3 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ValueOne rekryterar en projektledare inom Supply Chain till vår kund Galderma i Uppsala. Har du arbetat i en liknande roll tidigare och har erfarenhet av att driva förbättringsarbete kan detta vara något för dig.

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. Företaget samarbetar med vårdgivare runt om i världen för att tillgodose människors hudhälsobehov under hela deras livstid. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt bevisade innovativa lösningar för huden. Galderma verkar från 50 anläggningar i 40 länder med huvudkontor i Lausanne, Schweiz.

Galderma i Uppsala har för närvarande cirka 500 anställda som gör dem till en av de största privata arbetsgivarna i Uppsala kommun. Uppsala-anläggningen är Galdermas globala centrum för estetik med aktiviteter inom utveckling och tillverkning av världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

Om rollen
I rollen som projektledare ska du leda projekt inom företagets supply chain-verksamhet. Du ansvarar också för långsiktig behovs- och kapacitetsplanering i syfte att visualisera flaskhalsar och identifiera framtida investeringsbehov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Projektledning och kontinuerligt förbättringsarbete inom planering, lager och logistik
  • Långsiktig kapacitets- och produktionsbehovsplanering
  • Öka effektiviteten i supply chain-processer genom att identifiera förbättringspotentialer och leda tvärfunktionella förändringsinitiativ
  • Upprätta och implementera projektplaner samt uppföljning av framdrift
  • Vid behov ge projektledningsstöd och delta i större strategiska investeringsprojekt
  • Utveckla IT-baserade business intelligence-verktyg inom supply chain management
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har en kandidatexamen i teknik eller motsvarande utbildning inom logistik / supply chain och 3-5 års erfarenhet av en liknande roll inom produktion, lager eller logistik. Rollen kräver även mycket goda kunskaper i och erfarenheter av att leda förbättringsarbete. Du bör också behärska svenska och engelska i tal och skrift. Kompetens inom projektledning är viktigt för rollen liksom kunskap om och praktisk erfarenhet av logistikprojektledning och supply chain inom läkemedelsbranschen. För att bli framgångsrik i rollen krävs också en stor förståelse för End to End supply chain-processer. Kunskaper i Lean eller Six Sigma samt ISO 13485 och QSR CFR820 eller motsvarande standarder är meriterande liksom certifiering inom projektledning,

Vi ser gärna att du är en person med goda ledaregenskaper och god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att fatta beslut och är van att hålla presentationer. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya situationer och har ett gott öga för förbättringsaktiviteter. Du bör även ha kunskaper om ERP-system och är en avancerad användare av MS Office.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Galderma Nordic AB

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons