Projektledare Stora Projekt, inriktning bygg och el

KORSNÄS AKTIEBOLAG · Lindesberg

·

Ansök senast 18 okt.

BillerudKorsnäs Frövi stärker sin projektverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta i omfattande och komplexa industriprojekt och samtidigt vill fortsätta din utveckling inom projektverksamhet är detta ett unikt tillfälle.

Vi söker nu en erfaren och driven Projektledare med fast eller temporär placering i Frövi

Om tjänsten

I rollen kommer du ha huvudansvaret för att styra, leda och organisera Stora Projekt mot projektets mål och milstenar samt leverera mot uppsatta kvalitetskrav, med aktiv återkoppling och ordnad hantering av ändringar.

Du kommer i samråd med Ledare för Tekniskt Projektkontor och Programledare upprätta projektets budget samt kontinuerligt rapportera prognos och utfall, enligt programmets rutiner för ekonomistyrning och internkontroll. I din roll som Projektledare kommer du att ha resurser inom t.ex. tidplanering, dokumentation, controller, inköpare, projektering, byggledare, montage & installation, idrifttagning och kvalitetssäkring.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 10 års bevisad erfarenhet som projektledare för byggprojekt, företrädelsevis inom industrin. Erfarenheten bör vara erhållen från såväl entreprenörsidan som beställarsidan. Du har en teknisk högskoleutbildning, exempelvis Väg och Vatten, alternativt har du erhållit motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Du bör vara certifierad enligt PMI eller IPMA, och ha internationell projekterfarenhet.

Det är meriterande om du har god kännedom om pappers- och massaindustrin.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, har goda ledaregenskaper för att leda både dig själv och andra. Det är viktigt att kunna motivera personal, kommunicera på ett tydligt sätt, delegera, hantera konflikter samt ha vana av att ta beslut samt stå bakom och stödja beslut från Tekniskt Projektkontor och Programkontor. För att lyckas i rollen som Projektledare förväntar vi oss att du har en mycket god teknisk kunskap och du är van att jobba med avtalsfrågor i omfattande investeringsprojekt.

Kontakt

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Ingrid Engström, Senior Specialist Asset Development. Tel: 0706184208 alternativt Mikael Borefur, Projektledare SPAjax. Tel: 0768994112.

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Lisa Ardesjö, HR Business Partner Frövi. Tel: 0701677149.

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KORSNÄS AKTIEBOLAG

Placering

Lindesberg

Kontaktperson

Billerudkorsnäs Skog & Industri AB