Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare solinstallationer till Takorama

Takorama · Uddevalla · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en erfaren och serviceinriktad projektledare med erfarenhet av solcellsinstallationer och med förmågan att inspirera dina medarbetare? Då ska du jobba hos oss på Takorama inom Soltechkoncernen. Takorama har över 30 års erfarenhet av taklösningar och är en av Västsveriges ledande takentreprenörer och satsar nu stort på solenergi. Det är något vi vill att du bidrar till och blir en del av.

Det händer så mycket inom solcellsbranschen och tillväxtpotentialen är enorm. Att vi också verkar i en framtidsbransch som del i hållbar utveckling bidrar förstås också till det.

Vi kommer under året att starta upp flera nya projekt och vi behöver dig.

Som projektledare planerar, leder och samordnar projekt. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa tidsplaner, följa upp kostnadskalkyler och att säkerställa, kvaliteten i projektet. Som projektledare har du också ett ekonomiskt ansvar. Detta innefattar bland annat ansvar för budget, tidsplaner och resursplanering. Du har ett helhetsansvar för montörer/tekniker/elektriker som är verksamma i projektet.

Tack vare din erfarenhet har du god förståelse och insyn i projekts ekonomiska mål och förutsättningar. Det är en självklarhet för dig att vara väl inläst på handlingar och projekterade lösningar. Du kan balansera kostnadsmedvetenhet med kunddialog och affärsmässighet parallellt med att stötta, inspirera och leda personalgruppen mot uppsatta mål. Du skulle beskriva dig som serviceinriktad och är en självgående och initiativrik stark ledare med förmågan att ta beslut.

Visst vill du bli en del av Takorama och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.

Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Likaså dina ledaregenskaper och personliga lämplighet. Som person är du flexibel, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt.

För att passa i rollen som projektledare har du:

  • Dokumenterad erfarenhet av att driva och leda projekt inom installationsbranschen med goda resultat.
  • Erfarenhet av installation av solcellsanläggningar.
  • Mycket goda datakunskaper (tex, Excel, Word)
  • Goda kunskaper i Entreprenadjuridik
  • B-körkort

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

För mer information kontaktar du: Michael Norrby, norrby@takorama.se, 0709-22 94 80

Välkommen med din ansökan!

Vi lägger kunskap på taket! Takorama har över 30 års erfarenhet av taklösningar och är en Västsveriges ledande takentreprenörer. Förutom olika typer av tätskikt och lösningar för tak jobbar vi nu också med solenergilösningar. Hela Västsverige är vår hemmamarknad och vår erfarna och välutbildade personal löser behoven för våra kunder i projekt från Kungsbacka i söder till Strömstad i norr samt mot Trollhättan och Vänersborg. Vi är ett dotterbolag i Soltechkoncernen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Takorama

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

Soltech Energy Sweden AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons