Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare sökes till framtida uppdrag

Perido AB · Stockholm

·

Ansök senast 9 maj (3 dagar kvar)

Vid ansökan:Ange referens 32262 i din ansökan

Nu är vi på jakt efter engagerade projektledare för spännande uppdrag inom offentlig sektor. Har du god ledarskapsförmåga och erfarenhet av att driva projekt? Letar du efter en variationsrik roll där du får vara med och påverka i utvecklingsprocesser och bidra till myndigheters arbete? Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Om tjänsten

Vi på Perido hjälper statliga myndigheter i Stockholmsområdet att hitta projektledare till kommande uppdrag. Mer information om startdatum och placering kommer att ges om du blir aktuell för ett uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kliver du in i variationsrika uppdrag där du i huvudsak ansvarar för att planera, utveckla och driva projektet framåt enligt beslutad plan och budget. Du kommer även:

  • Säkerställa att projektaktiviteter bedrivs i enlighet med fastställda processer, rutiner, riktlinjer och direktiv
  • Ansvara för att leveranser sker enligt tidplan och med överenskommen funktion och kvalitet
  • Löpande rapportera status till styrgrupp
  • Ansvara för kommunikationen inom projektet samt utåt till intressenter

Dina egenskaper

Vi tror att du som söker tjänsten har flera års erfarenhet av projektledning och trivs i en koordinerande roll där du får kommunicera och agera länken mellan parterna som ingår i projektet. Du är en lyhörd ledare som lyssnar på dina medarbetare likväl som du är initiativtagande och vågar ta snabba beslut när situationen kräver det. Som person är du strukturerad, tydlig och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi kommer löpande att kontakta aktuella kandidater vid inkommande behov.

Vi söker dig som har:

  • Gymnasium eller likvärdig utbildning
  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som projektledare
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Erfarenhet att arbeta enligt någon av de vanligaste förekommande projektmodellerna t.ex PMP, Lean, Sig Sigma, Prince 2
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32262 i ämnesraden.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Perido AB

Vid ansökan:Ange referens 32262 i din ansökan