Projektledare Såtenäs/Skredsvik

Försvarsmakten · Lidköping

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

PROJEKTLEDARE Såtenäs/Skredsvik
Vill du jobba med fastigheter och har bygg- eller fastighetsinriktad högskoleutbildning eller bakgrund som bedöms likvärdig då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Projektledare mot Såtenäs/Skredsvik Garnisoner.

Arbetsuppgifter
Du ska verka som Försvarsmaktens projektledare (benämns inom Försvarsmakten - objektledare) och under byggprocessens tidiga skeden ansvara för utarbetande av behovsanalyser och beställningsunderlag som grund för investeringar i mark och lokaler. Du ska vara beställarens representant vid ny-, till- och ombyggnader och sammanhålla kontakter med berörda myndigheter och enheter inom Försvarsmakten. Arbetet innebär bland annat ledande av projektgrupper vilket medför omfattande personkontakter.

Kvalifikationer
Bygg- eller fastighetsinriktad ingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper
Några års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen
B-körkort
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Meriterande kvalifikationer
Tidigare arbete inom byggproduktion, lokalförsörjning eller projektledning.
Tidigare erfarenhet från militär verksamhet.

Personliga egenskaper
Du har många kontakter både internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande och självständig med god förmåga att arbeta strukturerat men är också van att arbeta i förändring och att vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi erbjuder ett spännande, mångfacetterat och utvecklande arbete, ett aktivt friskvårdsarbete och flexibla arbetstider. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du har nära kontakt med garnisoner och förband och får arbeta med lokaler för mycket varierande ändamål.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.
Arbetsort: Tjänsten kan lösas från Såtenäs eller Skredsvik där LplE V har kontor.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Förfrågningar om befattningen kan göras till enhetens chef Joakim Svahn eller Avdelningschef David Hallespjut på telefon vxl 031 - 69 20 00.

Fackliga företrädare
Försvarsförbundet: Bengt Lindlöf
SEKO: Lars Landén
SACO: Anders Jonsson
Officersförbundet: Jonas Rynner
Fackliga företrädare nås via växel 031 - 69 20 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-01-10. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

LplE Väst är Försvarsmaktens beställare gentemot Fortifikationsverket som är statens ägarrepresentant för försvarsfastigheter. Vi hanterar på uppdrag från högkvarteret lokalförsörjningen för de militära förbanden i västra Sverige avseende effektivt lokalnyttjande samt anskaffning och avveckling av lokaler/anläggningar.

Sökord:
Projektledning, objektledning, infrastruktur,
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Försvarsmakten

Placering

Lidköping