Projektledare / Säljare till Jacob Lindh AB

Jacob Lindh AB · Staffanstorp

·

Ansök senast 4 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Just nu söker vi en Projektledare med Säljansvar som vill ta ansvar för att driva Jacob Lindh AB:s kommande projekt. Du får följa projektet från kalkyl till färdig byggnad. På detta sätt får du möjlighet att medverka och utvecklas i alla delar av byggprocessen och ett samordningsansvar som innebär kontakt med beställare, leverantörer och underentreprenörer.

Vi söker dig med relevant erfarenhet och utbildning inom byggsektorn eller motsvarande gymnasie- eller högskoleutbildning. Kunskap och erfarenhet av Excel och AutoCAD är en styrka. Det är även meriterande med tidigare erfarenheter inom arbetsledning, kalkylering och inköp inom bygg. Du har med fördel erfarenhet av att sälja och trivs med att ha tydliga säljmål.

Som person är du kommunikativ och strukturerad. Du har hög integritet och naturlig god förmåga att samarbeta med människor på ett positivt och konstruktivt sätt. Du är drivande utan att tappa förmågan att vara lyhörd och har fallenhet att se helheten. Självklart har du ett äkta intresse av människor och är duktig på att bygga förtroende. Ansvar är viktigt då du är ansvarig för totalekonomin i projektet och ska leverera ett positivt resultat.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jacob Lindh AB

Placering

Staffanstorp

Kontaktperson

Oscar Hoolmé

oscar@jacoblindh.se046-2610401