Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Säkerhetsprojekt- Vattenfall Vattenkraft, Västerbotten

Projektledare Säkerhetsprojekt- Vattenfall Vattenkraft, Västerbotten

Umeå · Umeå · Ansök senast 10 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företagsbeskrivning

Vattenfall Vattenkraft ansvarar för Vattenfalls 90 vattenkraftverk och 400 dammar i Norden. Vi är ca 500 medarbetare i Sverige och Finland med huvudkontor i Luleå. Vattenkraftens förnybara elproduktion är en förutsättning för att skapa ett klimatsmart och fossilfritt samhälle där vi spelar en viktig roll som möjliggörare för framtidens hållbara energisystem. Vår produktion motsvarar ca 25 % av Sveriges totala elbehov. För att leverera hög tillgänglighet i vår produktion behöver vi ständigt utmana oss själva, utveckla våra arbetssätt och ta tillvara digitala möjligheter. Du blir en viktig del i det arbetet!

Om tjänsten

Hos oss blir du en del av avdelningen; Projekt – Bygg & Damm, där avdelningens ansvarområden bland annat är att genomföra investeringsprojekt anseende dammanläggningar, byggnader, infrastruktur, miljö och småskalig vattenkraft. Vi Sammanställer behov och prioritera åtgärder avseende byggnader och skyddsåtgärder för allmänheten. I din roll är du med vid utvecklingen av projektledarkompetensen avseende dammsäkerhet, bygg, infrastruktur, fysiskt skydd och kraftstation.

Som projektledare är du ansvarigt för projekt med avseende på kvalité, tid och kostnad. Du kommer i din roll leda och motivera projektgruppen för att nå önskat resultat enligt den framtagna projektmodellen. Du leder projekten med utgångspunkt från rådande lagar och regelverk.

Du kommer till ett engagerat gäng bestående av 10 projektledare, som är geografiskt spridda från Trollhättan till Jokkmokk.

Dina kvalifikationer som projektledare säkerhet

Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet från projektering och installationer av lås, larm och övervakningsutrustning och har i din yrkesbana med fördel arbetat på företag med fokus på larm eller installation. Kanske du arbetat som projektledare, uppdragsledare eller installatör idag?

Har du kunskaper inom projektekonomi och entreprenadjuridik ser vi det som meriterande.

Saknar du erfarenhet från vattenkraft eller dammar är det inget hinder för att söka tjänsten.

Placeringsort och ansökan

Placeringsort: Flexibel, men vid någon av våra nuvarande etableringar exempelvis Umeå, Luleå, Sundsvall, Storuman eller Skellefteå.

Inom ramen för tjänsten förekommer resor. Detta kan du påverka till viss del när detta sker i tid och beroende på verksamheten behov.

Sök tjänsten senast den 9:e februari, 2023. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen kontakta rekryterare Andreas Nordgren, 070-002 67 97

Kontaktpersoner

För frågor om tjänsten, kontakta gärna rekryterande chef Mattias Nygren, 070-395 18 10. Fackliga representanter är Anneli Jönsson Ledarna, Carl Johansson Unionen, Magnus Nilsson Akademikerna och Anders Karlström SEKO. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Utveckla din klimatsmarta karriär tillsammans med oss, välkommen med din ansökan!

Tillsammans arbetar vi för en fossilfri framtid. Vattenkraft står för en stor andel av Vattenfalls totala elproduktion, och det är det viktigaste förnybara energislaget såväl inom Vattenfalls produktion som i det europeiska energisystemet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Vattenkraft är en del av Sveriges samhällskritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är tjänsten du söker säkerhetsklassad kommer, i enlighet med säkerhetsskyddslagen, registerkontroll och säkerhetsintervju genomföras innan anställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Umeå

Placering

Umeå

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons