Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Rör

Umia Sweden AB · Stockholm

·

Ansök senast 15 mars (8 dagar kvar)

Umia Stockholm söker Projektledare Rör
Hos Umia är alla tekniker viktiga, men inget är större än samarbete och slutresultat. Umia är en av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag och finns i dagsläget representerade på åtta orter runt om i landet. Vi söker nu dig som vill vara en del av Umias framgångsresa och bli en viktig resurs inom verksamhetsområdet rörteknik!

Arbetsuppgifter
Som projektledare inom rörteknik kommer du bland annat att ansvara över projektens tekniska och ekonomiska genomförande samt dokumentation. Du ser till att företagets system för kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor följs. Du ansvarar för ledande montörers och montörernas dagliga arbete. Du säkerställer deras kompetens, utveckling och ansvar. Som projektledare arbetar du enligt Umiamodellen och samverkar med alla tekniker.

Vi söker dig som
i några år arbetat i rollen som projektledare inom rörteknik/VS på entreprenadsidan, alternativt är du egen företagare med erfarenhet från branschen. Du har bred erfarenhet i området och stort tekniskt kunnande. Du har körkort B samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i kommunikationen med kunder och medarbetare.

För att bli långsiktig hos Umia och trivas i rollen tror vi att dina personliga egenskaper blir avgörande. Du är en person som har en inre ambition och vilja att alltid gör lite mer. Du har en nyfikenhet och glädje i ditt arbete som smittar av sig på dina kollegor. Du vågar ifrågasätta, komma med idéer och ställer dig ofta frågan vad som kan bli bättre. Självklart samarbetar du bra med andra och lockas av att vara en del av en grupp där varje medarbetare är lika viktig.

Vid frågor om rollen, kontakta Anders Olsson, 072-580 01 01 eller anders.olsson@umia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Umia Sweden AB

Placering

Stockholm