Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare / Projektansvarig till Saferoad

Bravura · Sundsvall · Ansök senast 5 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av entreprenad och vill ta nästa steg som projektledare? Är du van att samarbeta med beställare och entreprenörer inom väg/anläggning? Hos Saferoad erbjuds du chansen att vara med på en förändringsresa där din insats som projektledare gör skillnad!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Saferoad.

Om företagetSaferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska vara säkra och innovativa.

ArbetsuppgifterSom projektledare ansvarar du över egna projekt med ett budgetansvar på allt från 50 000 till 10 miljoner. Du driver flera projekt parallellt där du är delaktig i alla delar av projektet från start till mål inom affärsområde väg- och broräcken. Du hjälper säljorganisationen med kalkylering och underlag, du träffar kund för att planera och sätta förutsättningar, går igenom tidsplan och leveransplanerar för produkter och resursfördelning. När projektet är igång jobbar du nära våra kunder, leverantörer och arbetar ständigt med uppföljning av både ekonomi och tidsplan för att genomföra projektet på det effektivaste sättet.

Som projektledare arbetar du nära kund för att identifiera nya affärsmöjligheter och trender på marknaden. Du nätverkar och lär känna beställare, kunder och underentreprenörer i regionen för att ständigt vara uppdaterad och förberedd på de möjligheter som dyker upp.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom bygg, anläggning och/eller projektledning
  • Minst två års erfarenhet av arbete som projektledare, entreprenadsingenjör, platschef alternativt arbetsledare från anläggningsbranschen
  • Kompetens inom entreprenadsjuridik
  • God system- och datorvana i Office/Office 365
  • B-körkort
Meriterande
* Kompetens i BAS-U och BAS-P

För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och planera projektet från uppstart till leverans där budget och tidsplaner är i fokus. Du arbetar i en omväxlande miljö där din energi, flexibilitet och ditt engagemang är avgörande för en lyckad leverans och fortsatt gott samarbete med beställare.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, mark, entreprenad, väg, VGU, Bas P, Bas U, entreprenadjuridik, vägingenjör, vägprojektör, projektör, Monitor, arbetsledare, sundsvall, arbetsledare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons