Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare / Project Manager till Recharge!

Projektledare / Project Manager till Recharge!

Clevry · Stockholm · Ansök senast 19 juni

Heltid

Recharge är i dag den största laddoperatören i Norge, som är världens mest utvecklade elbilsnation. Och varje månad hälsar vi tusentals nya elbilsägare välkomna till våra laddstationer längs vägarna i Norge, Sverige och Finland! Deras vision är att underlätta övergången till eldrivna fordon för våra kunder och samarbetspartners. Tillsammans gör de världen till en grönare plats för kommande generationer.


Din roll

Detta är ett 6 månaders konsultuppdrag via oss på Clevry som för rätt person sedan övergår till en fast anställning hos Recharge.

För kunds räkning söker vi en kundfokuserad Projektledare till deras satsning att bygga Sveriges laddinfrastruktur för elbilar. Du ansvarar för att utveckla samarbetet och driva utbyggnaden tillsammans med några av deras största partnerföretag. I rollen som Kundprojektledare arbetar du löpande med flertal projekt från ax till limpa. Då du arbetar med många projekt parallellt ställer detta krav på struktur och förmågan att prioritera. Det kan innefatta alltifrån 20 till 60 projekt samtidigt som alla befinner sig i olika faser där du löpande driver projekten framåt. Du kommer bland annat att få ta fram skisser vart laddstationerna hos kunderna ska installeras, fastställa bygglov mot kommun och följa upp med leverantörerna hur processerna ligger till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Driva projekten framåt
  • Löpande dialog med flertal kontaktytor
  • Nära samarbete med KAM
Start: omgående

Arbetstid: 8-17

Kontor: centrala Stockholm

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi eller liknande och har en god förmåga att strukturera och organisera projekt för bästa möjliga utfall. Vi ser att du tidigare har arbetat med kundnära relationer och har en god förståelse för bra service. Du kan arbeta med flertal projekt och uppgifter parallellt samt är duktig på att driva arbete framåt. Du är inte rädd för att ställa krav för att se till att saker och ting blir gjorda inom rätt tidsram. Vi ser gärna att du brinner för omställningen till fossilfria transporter. Vidare är du flytande i svenska såväl engelska i både tal och skrift. Krav: körkort.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.


Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen