Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare / Produktägare

Sogeti Sverige AB · Malmö · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Visste du att Sogeti många gånger rankats i topp i Universums branchöverskridande undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”, där medarbetare själva får utvärdera sina arbetsgivare inom alla branscher? Och i flera år utsetts till Karriärföretag? Att dom dessutom tog hem ”Guldnappen 2019”, priset som delas ut Sveriges mest föräldravänliga företag, är dom jättestolta över! Hos Sogeti kan du nyttja företagets SkillTree, ett klätterträd för din utveckling, oavsett om du är ny eller gammal i gamet, och med Pulse, deras digitala verktyg för medarbetarnöjdhet, ser dom till att ständigt utvecklas som arbetsgivare.

Att arbeta på Sogeti innebär att du blir en del i deras familj, där dom trots sin storlek fokuserar på att synliggöra varje individ och dess utveckling. Beslutskraften finns lokalt och kunskapsmässigt stöttas Sogeti av 16 000 kollegor, verksamma i 13 länder.

Om tjänsten

Sogeti söker efter fler konsulter som vill bli en del av Malmö/Helsingborgs Agila projekt- och produktteam. Sogetis kunder, som är inne i den digitala resan, efterfrågar flera konsulter inom roller som Projektledare och Product Owner.

I rollen som konsult leder du projekt eller har ägandeskap för produkter hos Sogetis kunder. Sogeti erbjuder en stor möjlighet att arbeta i omväxlande och utmanande uppdrag och branscher. Deras kunder är världsledande inom sina områden och i din roll kommer du vara en väsentlig del av kundernas utveckling. Du hjälper kunderna att lösa deras utmaningar, samtidigt som du får chans att utvecklas med hjälp av nya metodiker och verktyg. För dig som vill ligga i framkant erbjuds också möjlighet till både utbildning och certifieringar.

Exempel på projekt kan vara att leda implementationer, utvecklingsprojekt, analys och effektivisering av IT-processer, uppbyggnad av projektkontor med mera.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst har du

– Dokumenterad erfarenhet av teknisk projektledning eller produktägarskap

– Ett engagerat, målmedvetet och drivet mindset

– Svenska och engelska i tal och skrift

– Kunna ta kommando och styra ett team eller en produkt till att gå framåt och föreslå förändring när du ser behovet

– Förmåga att förstå och konkretisera kundens behov

– Du brinner för och har ett Agilt mindset, troligen en eller flera certifieringar inom detta och är i grunden en dokumenterad erfaren Projektledare.

Vidare tror vi att du är strukturerad och har en förmåga att kunna både bryta ner arbete i mindre delar och att kunna se helheten genom detaljerna. Medarbetarna på Sogeti kännetecknas också av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö / Helsingborg

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi tillämpar ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare, Project Manager, Product Owner, Produktägare, IT, Webb, Data Science Systemutveckling, Rekrytering, Malmö, Lund, Helsingborg

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sogeti Sverige AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Emploid AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons