Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare - Överlämning Relationshandlingar

Projektledare - Överlämning Relationshandlingar

Trafikverket · Stockholm · Ansök senast 14 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som Projektledare - Överlämning Relationshandlingar till E4 Förbifart Stockholm på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Gillar du att arbeta i komplexa anläggningsprojekt? Vill du ta chansen att vara med och påverka i ett av Sveriges största infrastrukturprojekt? Hos oss på E4 Förbifart kommer du att få möjligheten!

Vi söker nu en Projektledare - Överlämning Relationshandlingar till tunnelenheterna där du får ansvar för att fortsätta bygga upp hantering av relationshandlingar.

Projektledare - Överlämning Relationshandlingar

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare - överlämningskoordinator relationshandlingar har du det övergripande ansvaret för att strukturera och utveckla system för hur konsulternas och entreprenörernas handlingar ska överföras till relationshandlingar. En av de stora utmaningarna är volymen handlingar som ska hanteras, vilket kräver ett systemtänkande. Uppdraget är att leda det här arbetet för den 18 kilometer långa tunnelsträckningen av E4 Förbifart Stockholm.    

Avgörande för att lyckas i tjänsten är en bred samverkan med alla i projekten såsom enhetschefer, projektledare, specialister och andra intressenter.

Till överlämningskoordinatorns hjälp finns trafikverkets tekniska specialister som bistår med specifik kunskap inom ett stort antal områden. Du kommer att bygga upp systemet, följa upp arbetet samt hantera granskningar av projekterade lösningar, såväl successivt under handlingarnas framtagande som vid slutleverans.

Övrig information

I denna rekrytering kan webbaserade tester användas som en del i urvalet. Intervjuer är inplanerade att ske via Skype 20-21 oktober.

#FörbifartStockholmE4

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person har du en kommunikativ förmåga där du både är pedagogisk samt lyhörd inför verksamhetens behov. Du är tydlig och vågar utmana samtidigt som du har ett relationsorienterat arbetssätt där du värdesätter gott samarbete där vi tillsammans når våra mål. Rollen kräver även att du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på planering, uppföljning och resultat.

Vi söker dig som

  • har civilingenjörsutbildning (300hp) eller motsvarande utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig
  • har erfarenhet av att arbeta med teknisk projektering i infrastrukturprojekt och/eller anläggningsprojekt
  • har aktuell arbetslivserfarenhet från stora infrastrukturprojekt
  • har mångårig arbetslivserfarenhet av en ledande befattning, som exempelvis projekteringsledare, uppdragsledare eller projektledare
  • har erfarenhet att bygga upp system och rutiner
  • har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av att ha arbetat i stora projektorganisationer med många gränssnitt
  • har erfarenhet av att arbeta som projektör

På E4 Förbifart Stockholm har vi fokus på gott samarbete och goda relationer där det är viktigt att alla bidrar till ett positivt och bra arbetsklimat.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

Vill du veta mer om E4 Förbifart Stockholm?

https://www.trafikverket.se/nara-dig/Stockholm/vi-bygger-och-forbattrar/Forbifart-stockholm/en-saker-resa-under-staden/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Trafikverket

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Trafikverket

Dela jobbannonsen

Anmäl annons