Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare med erfarenhet av ventilation till Ventex, Stockholm

Projektledare med erfarenhet av ventilation till Ventex, Stockholm

Wikan Personal · Stockholm · Ansök senast 1 apr. (6 dagar kvar)

Heltid


Vi söker en Projektledare som kan ventilation i Stockholm.

Om företaget
Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvändning i process eller för uppvärmning av lokal eller ventilationsluft. Vi projekterar och bygger även komfortventilation och kyla.

Med snart 40 år i branschen besitter Ventex unik kompetens med egna uppfinningar som ger friskt inomhusklimat i små som stora bostäder, på stora industrier, kontor, butiker och andra typer av utrymmen och lokaler. Ventex utför också underhåll på Ventex produkter och tillhandahåller självklart reservdelar.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Projektledare innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Våra projekt är inom ventilationsinstallation och service.
Du rapporterar till VD och har kontaktytor med kunder, myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en erfaren medarbetare med mer än 10 års arbete inom ventilationsbranschen. På sikt, när teamet har växt, kommer du även att ha ett ansvar över regionen, så då blir det en delad roll - Projektledare/Regionchef. Rollen kan på sikt även leda till ett delägarskap i bolaget.

Du kommer bland annat att:
- ansvara för resultat och utförande av projekt
- leda och engagera medarbetare
- utveckla och bevara kundrelationer
- regelbundet rapportera finansiell status och framdrift i projektet
- genomföra projektmöten med kunder och personal

Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom ditt engagemang, kunskap och intresse.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vårt företag och bidra till vår utveckling.

Vi tror att du:
- har lett projekt med erfarenhet från byggmöten, där du har drivit projekt från start till mål
- talar och skriver obehindrat på svenska
- har B-körkort
- har en teknisk utbildning
- har ett stort intresse av att leda människor

Vi letar efter en person som har gedigen erfarenhet av ventilationsbranschen eller VVS och som vill fortsätta att utvecklas genom att driva större nybyggnads- eller serviceprojekt. Du kommer att vara företagets främste representant i regionen och bygga upp organisationen här.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Ventex med Wikan Personal. Om du är intresserad och passar in på beskrivningen är du välkommen med din ansökan, dock senast den 2 april 2023. Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst och tjänsten kan därför bli tillsatt innan utsatt datum för annonsen.
Hör gärna av dig med frågor till vår rekryteringskonsult, Erik Samuelsson, e-post: erik@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Erik Samuelsson

08-540 827 41

Dela jobbannonsen