Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare med arkitektkompetens inom ERP

Projektledare med arkitektkompetens inom ERP

AxÖ Consulting AB · Karlskoga · Ansök senast 10 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett intresse för såväl IT, projektledning som verksamhetsutveckling kan det vara just dig vi söker till tjänsten som Projektledare IT. Här jobbar du nära verksamheten med stora interna kontaktytor när du sätter dig in i och utvecklar processer liksom stödsystem. Välkommen till en världsledande koncern som befinner sig i teknikens absoluta framkant. Vi ser fram emot din ansökan.

Om tjänsten

Till avdelningen Information Management and Technology (IM&T) söker vi en person som har ett stort intresse för systemarkitektur, digitalisering och effektivisering där kvalitet, ständiga förbättringar och verksamhetsstöd är en självklarhet. Våra huvudplattformar utgörs av moderna system som SAP S/4 HANA och ARAS Innovator. Vi har påbörjat en effektiviserings och digitaliseringsresa där du kommer att vara en viktig del i att utveckla våra finans-, logistik- och produktutvecklingsprocesser.

Avdelningen är en Shared Service där man tillhandahåller IT och kringliggande tjänster för BAE Systems affärsenheter i Sverige - BAE Systems Bofors i Karlskoga samt BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik. Du kommer jobba på avdelningen Information Systems som ansvarar för alla applikationer och system, med mycket kompetenta kollegor inom system och verksamhetsutveckling. Här arbetar 17 medarbetare samt ett stort antal konsulter. Avdelningen genomför och leder många stora verksamhetsprojekt och hanterar även all support för applikationerna, ofta via koordinering av underleverantörer.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AXÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos BAE Systems Hägglunds. Rollen rapporterar till Chef för Informationssystem. Placeringsort är Karlskoga eller Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att jobba i vårt ERP team med att planera och leda IT/verksamhetsutvecklingsprojekt med stort fokus på förändringsledning och effektivisering. En stor del av arbetet kommer även att bestå av omvärldsbevakning samt att analysera och föreslå process- och systemförbättringar.

I din roll kommer du att jobba nära applikationsansvarig för SAP och tillsammans planera roadmaps både för basaktiviteter och verksamhetsutvecklingsprojekt. Du kommer även att ha ett nära samarbete med våra systemleverantörer, partners och våra Key Users i verksamheten.

Vid systemförändringar ansvarar du för att se till att lösningen är i linje med våra strategier och Enterprise arkitektur, samt att den uppfyller lagkrav och företagsinterna krav inom bl.a. IT- och informationssäkerhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har en akademisk examen inom Systemvetenskap alternativt relevanta slutförda studier som Högskole- eller Civilingenjör. Allra viktigast är dock din kunskap inom området, och vi värdesätter därför tidigare yrkeserfarenhet som projektledare (IT och/eller verksamhetsutvecklingsprojekt) eller liknande högt. Du bör också ha djup processkunskap inom tillverkande industri och ERP-system.

God svenska och engelska i tal/skrift är en förutsättning då detta används på arbetsplatsen samt i dialog med leverantörer.

Som person har du ett starkt eget driv och tar stort ansvar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och en utpräglad känsla för leverans och målfokusering. Du tycker det är viktigt att leverera kvalitet och du jobbar gärna både ensam såväl som en del i ett större team. Att dela med sig av kunskap och ha en positiv grundsyn inför problem är en självklarhet för dig.

Våra projekt team sitta geografiskt utspridda så du bör ha god förmåga att arbeta i och leda team på distans.

Övrigt

Ansökan görs via AXÖ Consulting, vi jobbar med löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Björk på AXÖ Consulting

Tobias Björk, AxÖ Consulting AB Phone: +46 (0)70-977 51 00

Mail: tobias.bjork@axoconsulting.se

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. En anställning kommer därför att kräva en godkänd säkerhetskontroll samt godkänt drogtest.

BAE Systems erbjuder

Här ges du möjlighet att arbeta i kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer. Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte - att vara bäst i världen. Som anställd får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Företaget är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter. I din vardag kommer du ha flera kontaktytor internt och externt samt få stor insyn och påverkansmöjlighet i företagets processer.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AxÖ Consulting AB

Placering

Karlskoga

Dela jobbannonsen

Anmäl annons