Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare marknadsföring nyöppningar, vikariat tom 31/10-2023, till Willys i Göteborg

Projektledare marknadsföring nyöppningar, vikariat tom 31/10-2023, till Willys i Göteborg

Willys AB · Göteborg · Ansök senast 6 okt.

Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till Willys supportkontor söker vi en projektledare, vikariat tom 31 oktober 2023

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt uppdrag och ansvar är att tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen och säljavdelningen skapa och koordinera lokala marknadsföringskampanjer för Willys nyöppingar, butikspremiärer och e-handelslanseringar. Detta är jobbet för dig som är duktig på marknadsföring och gillar att vara spindeln i nätet!

Du kommer bl a jobba med att:
  • Skapa och realisera lokala marknadsplaner
  • Boka annonser, tryck, utdelning mm samt jobba med produktionsledning
  • Kommunicera och ha möten med representanter från butikerna inför kampanjerna
På Willys blir du en del ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där hållbarhetsfrågor står högt på agendan. Här erbjuds du en arbetsplats med starka gemensamma värderingar och tydliga mål och strategier. Du kommer att vara en del av marknadsavdelningen med ca 30 medarbetare och ingå i varumärke/reklam-teamet. Dina kollegor i teamet blir bland annat andra duktiga projektledare och produktionsledare, grafiska formgivare och marknadsförare.

Det här förväntar vi oss

Du behöver ha ett gediget intresse av marknadsföring i syfte att skapa kundtrafik. Du gillar när det går undan och behöver vara strukturerad, vara duktig på att planera, koordinera och kommunicera.

Du har med fördel erfarenhet av produktionsledning/projektledning inom retail eller på en reklam/produktionsbyrå. Att du är duktig på att utveckla goda kontakter internt är viktigt, likaså att du är snabb, serviceinriktad och självgående. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande inom tex marknadsföring, kommunikation eller projektledning.

För att trivas i den här rollen behöver du vara kreativ, positiv och gilla och att jobba ihop med andra.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Chef varumärke Fredrik Gruneberger, 031-733 36 16. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-10-06. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 220 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2021 omsatte vi över 32 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp och Dagab ingår vi i Axfood - ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Willys AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons