Projektledare IT med erfarenhet av AX 2012!

Dreamwork · Stockholm

·

Ansök senast 22 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Vi söker nu en Projektledare/Systemförvaltare till en av Nordens ledande kedja inom bilbranschen! Vi söker en person med erfarenhet av att arbeta i Microsoft Dynamics AX 2012!

Om verksamheten

En av Nordens ledande kedjor inom bilbranschen. Här arbetar du i en organisation i ständig utveckling och ett högt tempo. Här kommer du in i en organisation där du får möjlighet att växa.

Mer om tjänsten

Rollen innebär att du arbetar i ett projekt både som Projektledare och till viss del Systemförvaltare. Projektet är omfattande och innebär leverans av en ny E-handel. I projektet arbetar du i tätt samarbete med dina kollegor. Du behöver ha erfarenhet av Microsoft Dynamics AX 2012.

Mer om arbetsuppgifterna:
  • Support för Retail i AX 2012
  • Arbeta med SD + ERP Solutions för AX (2009&2012)
  • Accigo Servicedesk
  • Testa anpassningar AX för Retail
  • Medverka i AX releaser
  • Medverka i AX förvaltningsmöten
Rollen innebär att du går in som konsult via oss på Dreamwork, men för rätt person finns möjlighet till anställning på företaget. Det finns även möjlighet att gå in som underkonsult.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid (alternativt deltid beroende på kompetens och tillgänglighet)
Plats: Stockholm

Din profil

Utöver erfarenhet av att arbeta med AX 2012 så ser vi att du är en person med högt driv och energi. Du behöver ta egna initiativ och driva projektet framåt. Du ska också ha en utvecklad samarbetsförmåga och vana vid att arbeta tätt med kollegor för att nå deadlines och mål. För rätt person finns möjlighet att utvecklas i rollen och ta över fler ansvarsområden framöver.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Clara Åström på clara.astrom@dreamwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dreamwork

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Clara Åström

08-4464711