Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare inom nätverk

Total Resurs AB · Stockholm · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du att arbeta i en varierande arbetsmiljö och har erfarenhet av event och produktion? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag inom temporära nätverk och har förståelse för nätverkslösningar och kommunikationsinfrastruktur? Läs då mer om rollen nedan!

Om företaget

TPO – The Production Office, tillhandahåller nätverkslösningar för krävande miljöer och är en helhetsleverantör av temporära nätverk för evenemang, industri och byggsektorn. Dem är marknadsledande inom sin bransch och har kontor i Solna, samt ett satellitkontor i Göteborg. Dem är verksamma både i Sverige och i andra länder där deras expertis efterfrågas. Exempelvis vid evenemang så som Eurovision Song Contest och SailGP, men även temporära byggen så som Northvolts batterifabrik.

TPO har en unik företagskultur och värdesätter att ingen dag är den andra lik. Tack vare deras kunders olika uppdrag får man som medarbetare ta del av olika spännande arbetsmiljöer. På TPO delar dem anställda en passion för matlagning där kunder, partners och anställda får ta del av nybakt bröd, luncher och kulinariska upplevelser.

Arbetsuppgifter

Som projektledare inom nätverk kommer du att arbeta med kunder inom sport och event. Det innefattar att du är med från start vid försäljningsmöten och tar in information om eventet samt guidar kunden i alla delar och vilken typ av kommunikation och infrastruktur som behövs. Här kommer du även med prisförslag. Därefter planerar du ihop, gör orderlista samt schemalägger eventet.

Vidare deltar du under eventet och därmed förekommer resor både i Sverige och utomlands. Under eventet är du med hands on och arbetsleder installatörer, och räds inte att själv hugga i med exempelvis kabeldragning.

Kvalifikationer

För den här rollen behöver du ha en bakgrund från event och/eller produktioner och förstår uppbyggnaden bakom. Vidare har du förståelse för nätverk och kommunikationsinfrastruktur samt har erfarenhet av kundkontakt. Du talar och skriver både svenska och engelska.

Har du arbetat med Ciscoprodukter är det meriterande.

Som person uppskattar du en varierande arbetsmiljö, är lösningsfokuserad och strukturerad i ditt arbete.

Övrigt

Start: Omgående

Plats: Solna

Arbetstid: Heltid, varierade tider

Du kommer att bli direktanställd hos TPO, med inledande 6 månaders provanställning.

Urval sker löpande, och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor gällande tjänsten?  Tveka då inte att höra av dig till ansvarig rekryterare: Sofia Lundgren, Talent Acquisition Manager, sofia.lundgren@acely.se Urval sker löpande, och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Total Resurs AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Acely AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons