Projektledare inom marknad, vikariat

City Gross · Hässleholm

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att bygga starka varumärken och för att driva marknadskommunikation inom detaljhandeln? Är du redo för en ny och spännande utmaning?

Nu söker vi en vikarierande projektledare till vår Inhouseavdelning

Vår Inhouseavdelning ansvarar för övergripande strategier och kommunikation för produkter och tjänster inom City Gross. Du kommer att ingå i ett engagerat team om cirka 20 personer. Din roll blir att tillsammans med övriga i teamet bygga och utveckla varumärket City Gross och skapa kreativ kommunikation som bidrar till fortsatt utveckling och tillväxt.

När vår projektledare nu skall vara föräldraledig söker vi en vikarie under ett års tid med start 1 april 2021. Som projektledare får du möjlighet att arbeta i en bred och varierad roll där ditt fokus ligger på att planera och genomföra kampanjer och aktiviteter. Du ansvarar för hela kedjan från planering till implementering och uppföljning. Du är samtidigt ansvarig för att projekten följer uppsatt tidplan och budget.

Vi ser gärna att du trivs i en arbetsmiljö där det händer mycket och där du får ha många olika kontaktytor, både inom och utanför företaget.

Placering är på vårt huvudkontor i Hässleholm med möjlighet att sitta några dagar i veckan på vårt kontor i Malmö.


För att lyckas i rollen söker vi dig som:

  • Har relevant eftergymnasial utbildning inom projektledning, marknadsföring eller kommunikation.
  • Har minst tre års erfarenhet från projektledning på reklambyrå, marknads- eller inhouseavdelning. Erfarenhet från detaljhandeln är meriterande.
  • Har erfarenhet av att driva, leda och genomföra kampanjer i både tryckta och digitala kanaler.
Som person är du en lagspelare med social förmåga som trivs med att motivera och engagera projektteamet. Vidare är du lösningsorienterad, strukturerad och arbetar effektivt mot uppsatta mål, även under perioder med hög arbetsbelastning. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika funktioner inom och utanför organisationen.

Din ansökan

Din ansökan vill vi ha senast den 12 februari 2021. Vi tillämpar dock löpande urval och intervjuer, vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Mari Olsson, Chef Inhouse, på mari.olsson@bergendahls.se, 0451-482 28.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

City Gross

Placering

Hässleholm