projektledare inom mark och exploatering till Lomma kommun

Randstad · Lomma

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Kom och arbeta i Sveriges bästa boendekommun 2020 och var med och driv den fortsatta resan mot ett mer hållbart och attraktivt samhälle!
 
Lomma kommun är en mycket attraktiv kommun med fantastiska möjligheter kopplat till sitt centrala läge i en expansiv region. Kommunen växer stadigt och här pågår flera spännande samhällsbyggnadsprojekt och därför söker vi nu en projektledare med kunskaper inom mark och exploateringsfrågor. I december öppnar en ny tågstation i centrala Lomma och ytterligare två stationer är planerade, vilket ökar attraktiviteten och skapar goda möjligheter till ett samhälls-byggande med hållbarhethet i fokus.
 
Som projektledare inom mark och exploatering tillhör du planeringsavdelningens exploateringsenhet som är placerad under samhällsbyggnadsförvaltningen. Dina närmsta kollegor blir exploateringschefen och en exploateringsingenjör. På planeringsavdelningen finns alla tidiga skeden av samhällsbyggnadsprocessen samlade i form av översiktsplanering, miljöstrategiskt arbete och detaljplanering. Här får du arbeta aktivt med utvecklingen av Lomma kommun, ur såväl ett tekniskt som ekonomiskt och juridiskt perspektiv.

Ansvarsområden

Du kommer att driva och genomföra samhällsbyggnadsprojekt i nära samarbete med kollegor både inom och utanför förvaltningen samt med myndigheter, byggaktörer och konsulter. Här får du vara med under hela fastighetsutvecklingsprocessen, från strategiska frågor till genomförandefrågor, vilket ger dig den fantastiska möjligheten att följa projekt från idéstadie till fysiskt färdigställande. Ditt arbete omfattar således exploateringsfrågor i både planerings- och genomförandefasen såsom förhandling, strategiska markfrågor, avtalsfrågor, kalkyler, ekonomisk uppföljning, fastighetsbildning, utredningar, fastighetsförvärv och försäljningar. Exploateringsenheten förvaltar även delar av kommunens markinnehav vilket innebär att vissa markförvaltningsfrågor ingår i tjänsten. 
 
Lomma kommun är en mindre kommun, vilket innebär att det är nära till beslut och att du som medarbetare har stor möjlighet att vara med och påverka. Kommunen har ett starkt utvecklingsfokus och strävar efter att vara ett föredöme inom samhällsbyggnadsutveckling. Du erbjuds en arbetsplats centralt i kommunhuset i Lomma tätort, ett stenkast från den nya tågstationen. Här finns en god gemenskap, bred kompetens och ett stort samhällsengagemang. Välkommen till en arbetsplats där man lägger stor vikt vid att utvecklas och att ha roligt på jobbet och där man brinner för att leverera värde för medborgarna.

Arbetstider

Heltid, tillsvidareanställning.
Tillträde enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning inom samhällsbyggnad/lantmäteri, väg- och vatten eller annan likvärdig inriktning 
  • 2-3 års erfarenhet av arbete med exploateringsfrågor alternativt av projektledning inom samhällsbyggnadsprocessen
  • Mycket goda kunskaper och förmåga att uttrycka dig i svenska, i såväl tal som skrift
 
För att lyckas i rollen som projektledare krävs förmågan att kunna samordna och motivera olika intressenter till att arbeta mot gemensamma mål. Du är ofta spindeln i nätet och behöver därför ha ett strukturerat arbetssätt och drivas av en vilja att åstadkomma resultat. Du är en god kommunikatör som är van vid att ta ledarrollen i olika situationer och har förmågan att kommunicera dina projekt med olika intressenter, i såväl tal som skrift. I rollen ställs höga krav på din förmåga att samarbeta och skapa goda relationer, både internt och externt. Andra viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är att du är engagerad och uthållig, har en fingertoppskänsla och sprider energi och glädje omkring dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och dig som individ. 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-11-15, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt via www.randstad.se.
 
I den här rekryteringen samarbetar Lomma kommun med Randstad Engineering. Vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se alternativt 072-9733382 vid eventuella frågor gällande rekryteringsprocessen.
 
Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Om företaget

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och kvalitet av hög klass.
 
 I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. 
 
Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Lomma

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201308339 i din ansökan