Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare inom fastighetsbranschen till Axcell Fastighetspartner

Projektledare inom fastighetsbranschen till Axcell Fastighetspartner

Axcell Fastighetspartner · Jönköping · Ansök senast 21 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Axcell Fastighetspartner fortsätter att växa och vi får in många nya och spännande uppdrag från våra kunder. Därför söker vi nu en engagerad och flexibel projektledare som tillsammans med oss vill utveckla och driva vår projektverksamhet framåt i Jönköping.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bland annat att arbeta med att ta fram underhållsplaner och leda fastighetsprojekt hos både befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta med att etablera nya kontakter, vårda och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt bostadsfastigheter.

Dina dagliga uppgifter ingår bland annat:
  • Underhållsplaner
  • Kundbearbetning
  • Utredningar/beskrivningar
  • Kalkyler
  • Upphandlingar
  • Bygg/projektledning
I rollen som projektledare kommer du arbeta självständigt men ingå i ett starkt team som arbetar med alla typer av förvaltningsfrågor. Du rapporterar till verksamhetschef i Jönköping.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider. Start enligt överenskommelse.

Du kommer att tillhöra verksamheten i Jönköping men som projektledare hos oss på Axcell kommer du att arbeta i Jönköpings län med angränsande län.

Kompetenskrav
Du har eftergymnasial utbildning inom bygg/fastighet och/eller motsvarande erfarenhet inom bygg/fastighetsbranschen och är väl förtrogen med gällande bygglagstiftning och bestämmelser såsom; PBL, BBR, och AB. Du har troligen jobbat något år i branschen och vill nu söka dig till nya utmaningar med stort egenansvar.

B- körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som projektledare är du en strukturerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till verksamhetschef Christoffer Nilsson, 036-293 52 94.

Sista ansökningsdag 21 augusti 2022.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Axcell Fastighetspartner

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Christoffer Nilsson

036-2935294

Dela jobbannonsen

Anmäl annons