Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare inom bygg och underhåll

Projektledare inom bygg och underhåll

Kalmarhem AB · Kalmar · Ansök senast 15 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och göra verklig skillnad för Kalmar genom ett av branschens roligaste jobb? Har du en stark drivkraft att leda projekt framåt, erfarenhet av byggproduktion och förmågan att vara serviceinriktad och skapa goda affärsrelationer? Brinner du lite extra för byggjuridik och det som händer från slutbesiktning tills garantitiden går ut? Då är det dig vi söker, som vill växa tillsammans med oss på Kalmarhem!

Om tjänsten

Vi befinner oss i en spännande fas där vi har flera uppstartade och kommande nyproduktions- och underhållsprojekt. För att ha ett fortsatt högt fokus på nyproduktion samtidigt som vi underhåller, utvecklar och energieffektiviserar våra befintliga fastigheter, söker vi nu en projektledare inom byggnation.

I denna tjänst kommer du bli ansvarig för det man kallar eftermarknad för alla våra projekt. Alltså det som händer från slutbesiktning till garantitiden går ut. Exempel på arbetsuppgifter:

· Planera och beställa garantibesiktningar

· Anmäla, organisera och följa upp garantiärenden

· Driva mindre såväl som större projekt

· Vara ett stöd och sakkunnig till vår organisation i garantiärenden

Eftermarknadsansvaret kommer ta ca 30-50% av din tid. Övrig tid kommer du att lägga på att driva projekt av olika omfattning. Som projektledare hos Kalmarhem bidrar du till stadens utveckling genom att leda våra bygg- och underhållsprojekt från start till mål. Arbetet kan omfatta hela eller delar av byggprocessen där du fungerar som den drivande projektledaren. Du styr med stöd av dina kollegor projektets omfattning, kvalitet, tidsplanering och kalkyl till bästa möjliga resultat för våra kunder och för oss.

Vem är du?

Gillar du utmaningar och att vara med där det händer, är det här tjänsten för dig. För att trivas i tjänsten är du trygg i att leda projekt, har en god kommunikativ förmåga och trivs med att jobba självständigt såväl som i team. Du är initiativrik, strukturerad och har en hög social kompetens. Därtill är du lyhörd och har modet att fatta beslut och ta tag i saker samtidigt som du har lätt att ställa om vid ändrade förutsättningar.

För att snabbt komma in i tjänsten tror vi att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:

· Relevant utbildning/erfarenhet inom byggnation och projektledning

· Erfarenhet av entreprenadupphandlingar

· God kunskap inom entreprenadjuridik

· Erfarenhet av förstudier, projektutveckling och bostadsproduktion är meriterande

· Erfarenhet av arbete i partnering är meriterande

· B-körkort

Tjänsten är en heltidstjänst tills vidare.

Om oss

Tillsammans är ett viktigt ord för oss på Kalmarhem. Vi tror på gemenskap, variation och utveckling i vårt dagliga arbete. Tillsammans skapar vi hem för alla, hem som ska finnas kvar en lång tid framöver och vi har därför ett stort fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet i hela vår verksamhet. För att kunna möta framtiden med våra nya och befintliga behov söker vi dig som vill växa tillsammans med oss.

Kalmarhem är ett kommunägt bostadsbolag som bygger, förmedlar och förvaltar bostäder i Kalmar kommun. Totalt har vi ca 5 300 lägenheter varav 1 200 studentlägenheter, vilket gör oss till den största hyresvärden i Kalmar kommun! Vi omsätter 380 Mkr och är idag drygt 70 medarbetare. Kalmarhem är en central aktör i kommunens utveckling med uppdraget att leverera 75 nya lägenheter per år. Vi ska erbjuda människors likvärdiga möjligheter att leva i bostäder i bra miljöer till rimliga kostnader. Kalmarhem har ett speciellt ansvar för att ordna bostäder till studerande, ungdomar liksom andra grupper med särskilda behov. Läs mer om oss på www.kalmarhem.se

Hur du ansöker

Sista ansökningsdag är 2021-12-15. Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan till jobb@kalmarhem.se. När du skickar in din ansökan ger du samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter enligt Kalmar kommunkoncerns integritetspolicy.

Är du nyfiken och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Emmie Svensson via e-post emmie.svensson@kalmarhem.se eller fastighetschef Lars Olsson på lars.olsson@kalmarhem.se.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kalmarhem AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Kalmarhem AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons