Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare inom belysning till Vattenfall

Vattenfall · Motala · Ansök senast 28 aug. (12 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vattenfall levererar energieffektiva helhetslösningar till sina kunder. Deras kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där de arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vattenfalls företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Vattenfall under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

Som projektledare arbetar du tillsammans med egen personal och underentreprenörer som utför planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och bygger nya belysningsanläggningar. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:
 • Ansvara för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt
 • Sammanställa offerter och medverka i anbud
 • Upphandling av entreprenörer, tjänster och material
 • Ekonomisk och teknisk uppföljning vid analys av projekt
 • Säkerställa att marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
 • Medverkar till ett aktivt säkerhetsarbete för medarbetare
Vi söker dig som:
 • Har erfarenhet av att arbete inom belysning alt eldriftansvar inom offentlig belysning eller tidigare arbetsledande roll inom entreprenad och infrastruktur.
 • Har datorvana (officepaketet) samt administrativ förmåga då du kommer arbete i olika data- och ärendehanteringssystem.
 • B-körkort är ett krav då dagsresor under dagtid förekommer i tjänsten.
 • Talar och skriver svenska obehindrat
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadjuridik, utbildning i BAS U/P, Arbete på väg och ESA.
Utöver detta tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vattenfall. I den här rollen söker vi dig som kan arbeta strukturerat och flexibelt då det stundtals förekommer hektiska situationer. Vi ser även att du har lätt för att ta initiativ och bra på att samarbeta med kollegor och kunder. Vidare är du en ansvarstagande ledare som agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och har ett stort engagemang för dina uppdrag.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrköping alt. Motala
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vattenfall

Placering

Motala

Kontaktperson

Marija Biletic

070 880 32 23

Dela jobbannonsen