Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare för nyetableringar på DoSpace

DoSpace Sweden · Linköping · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker en person som lockas av att vara med på en tillväxtresa, någon som kan bidra med kunskap och erfarenhet inom byggprojektledning men som också har viljan att utvecklas tillsammans med oss!

Dina arbetsuppgifter

DOSPACE har en stark position inom sin nisch och är just nu inne i en kraftig tillväxt nationellt. Målet är att till 2026 ha 30 kontor med en omsättning på 200 mkr och finnas i ett 10-tal städer.

Ditt huvudsakliga uppdrag blir att projektleda nyetableringar i nya städer och på befintliga orter. Du ansvarar för allt från att kontraktet med fastighetsägare är påskrivet till färdig site redo att tas i drift av vårt operativa team. Du medverkar till att utveckla bolagets processer kring etablering av siter enligt DOSPACE koncept, och bidrar strategiskt i konceptutveckling av infrastrukturen i våra siter. Du kommer också ansvara för befintliga siters lokaler och inventarier på en övergripande nivå. Rollen innebär löpande kontakter med underleverantörer och fastighetsägare. I din roll kommer du att jobba nära ledningsteamet och VD.

Vår mission är att skapa en bra arbetsplatsupplevelse för våra medlemsföretag, vi ska göra det roligt och trevligt att gå till jobbet, det är därför vi finns till. Vi sitter sida vid sida med våra medlemmar i våra kontorslokaler. Vår mission präglar också vår företagskultur!

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning inom byggbranschen. Du har en akademisk examen, troligen med inriktning mot bygg eller teknik.
Du har ett innovativt förhållningssätt med ett fokus på genomförande. Vi ser att digitaliseringen innebär stora möjligheter för vårt koncept och ett tekniskt intresse är viktigt för att du ska kunna bidra i det. Du har ett driv att effektivisera, gärna datadrivet. Du vet vad som krävs för att framgångsrikt kravställa i en byggprocess och därigenom skapa resultat som främjar bolaget. Vi är ett litet bolag som växer kraftigt, vi letar efter dig som vill vara en del av den resan och bidra till vår gemensamma framgång!

Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav. Resor förekommer regelbundet såväl över dagen som lite längre exempelvis i samband med nyöppning.

Ansökningsförfarande

Har du frågor är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare på Skill Lena Johansson 0708-52 32 36 eller mejla på lena.johansson@skill.se

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan, välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DoSpace Sweden

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen