Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektledare Fastighetsautomation

Ventab Styr AB · Göteborg · Ansök senast 7 nov. (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektledare i din ansökan

Projektledare till Ventab Styr

Ventab Styr AB i Göteborg växer och söker nu en projektledare som vill vara en del av en branschledande aktörs tillväxtresa inom fastighetsautomation.

Vill du arbeta i en utvecklande organisation där samarbete och delaktighet är två viktiga hörnstenar för att nå framgång? Trivs du i en miljö där nytänkande uppmuntras och där det finns utrymme att påverka? I rollen som projektledare på Ventab Styr har du helhetsansvar för projekten och är en del av hela processen, från start till mål. Du uppmuntras bidra med analys och strategi för att driva projekten framåt.

Rollen är bred med många tvärfunktionella kontakter. Du har stor nytta av förmågan att lyfta blicken och tänka framåt. Du får många tillfällen att använda dina kommunikativa färdigheter i kontakter med kunder, partners och såklart med dina kolleger. Vi tror på att ta tillvara allas specifika kompetenser och jobbar därför tätt tillsammans i mindre projektgrupper för att på bästa sätt möta kundernas behov.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att leda projekt från tidigt skede till godkänd slutbesiktning med fokus på kalkyl, budget, kravställning och kundkontakt. Du har alltid projekteringsledare och produktionsledare knutna till dig. Då du har ansvar för flera projekt parallellt är det viktigt att kunna delegera och föra noggrann dokumentation. Du förväntas fatta projektekonomiska beslut om exempelvis inköp, hjälpmedel och resurser.

Du utgår från kontoret i Sisjön och närvarar även på plats ute hos kund genom alla faser i projekten.Rekryterande företag: Ventab Styr AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Vem är du?

I rollen som projektledare hos oss trivs personer som gillar att ta ett helhetsgrepp i projekten om både teknik och affär. Ibland krävs snabba beslut och att vi är reaktiva men du drivs av att tänka framåt och vara proaktiv. Du har förmåga att engagera andra och är trygg i dig själv. Du är analytisk utan att vara detaljstyrd och tror på andras förmåga att lösa problem.

Din bakgrund

· 3–5 års erfarenhet, inom automation

· Erfarenhet inom VVS eller el är meriterande

· God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

· Körkort B

Om Ventab Styr:

Ventab Styr är en av de största och mest erfarna aktörerna inom fastighetsautomation i Västsverige med huvudkontor i Göteborg sedan 1991. Ventab Styr omsätter idag omkring 65 miljoner kronor med drygt 20 medarbetare.

Tillsammans med Ventab i Göteborg vill vara våra kunders första och mest attraktiva alternativ för ventilation- och fastighetsautomationsentreprenader. Vår ambition är att alltid ligga i framkant med innovativa lösningar inom våra expertområden. Läs mer på http://ventab.se/ .

Ventab Styr är en del av Currentum, en marknadsledande installationsgrupp bestående av Ventab i Göteborg, Installationsbolaget VS, Tingvallastadens Rör, Ibjerge Installation, Ventilationsprojekt, CH Vent, Ventmetoder, Reglera, Lundgrens El, Lås & Nycklar, KomfortAutomatik samt Gösta Schelin Partners AB. Gruppen samägs av entreprenörerna i bolagen och Axcel Management AB. Currentum omsätter drygt 1,4 Miljarder Kronor och har närmare 560 medarbetare inom VS, sprinkler, ventilation, fastighetsautomation, el, energi och säkerhetsanläggningar. Gruppen finns fysiskt representerad i Karlstad, Göteborg, Stockholm, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Katrineholm, Eskilstuna och Västerås.Ansökan:

Sicka in ditt CV och personliga brev till peter@ventab.se senast 2021-10-17. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information: Peter Delwér, 070–962 76 35, peter@ventab.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ventab Styr AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Ventab Styr AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektledare i din ansökan