Projektledare Elverkstad Gävle

Assemblin El · Gävle

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Projektledare till vår elverkstad i Gävle

Som projektledare på vår elverkstad i Gävle inom Assemblin El driver du projekt inom service och underhåll av elmotorer, generatorer, industriväxlar och industripumpar. Vi driver både projekt ute hos kunderna men också inom våra egna verkstäder. Du blir en viktig person på affärsenheten och har en central roll med utvecklande arbetsuppgifter. Projektledaren rapporterar till verkstadschefen.

Dina arbetsuppgifter

Projektledaren driver projekt från planeringsstadiet till leverans så att uppställda mål nås och att resultatet levereras till beställaren enligt kundens förväntningar. Du driver projektet enligt uppsatt tidplan, budget och mot förväntat resultat. Projektledaren arbetar nära kunden, externa leverantörer och våra medarbetare och skapar och bibehåller goda relationer med dessa. I arbetsuppgifterna ingår även försäljning och att leda, coacha och utveckla projektets medarbetare genom att involvera dessa i beslut/problemlösning i projekten.

Bakgrund/personlighet
  • Du är utbildad inom teknik eller mekanik eller inom närliggande område och har flera års erfarenhet av projektledning.
  • Du är driven, målinriktad och har en god förmåga att skapa goda relationer och affärer
  • Du har en god affärsförståelse och agerar affärsmässigt
  • Du har en god kommunikativ förmåga, en god förhandlingsvana och goda kunskaper inom projektekonomi.
  • Du är självgående och har ett välstrukturerat arbetssätt
Vi erbjuder
  • Ett tryggt och etablerat företagsvarumärke.
  • Goda utvecklingsmöjligheter i en bred och konkurrenskraftig koncern.
  • Självständigt arbete på en spännande marknad.
Ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sterner 010-472 43 64 eller peter.sterner@assemblin.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assemblin El

Placering

Gävle

Kontaktperson

Linda Leidersdorff

070-8643556